ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μ. Μακρή, παραβρέθηκε στην ετήσια διοργάνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελλάδος και στην τελετή βράβευσης Κυπρίων, που διακρίθηκαν στο εξωτερικό, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. 
 
Με την εξαιρετική ευκαιρία του επετειακού εορτασμού των δέκα ετών του θεσμού αφιερωμένου στους Έλληνες Κυπρίους που διαπρέπουν στις επιστήμες, τις τέχνες, το επιχειρείν, τα γράμματα και φέρνουν την Ελλάδα και την Κύπρο στο παγκόσμιο προσκήνιο, η κ. Μακρή είχε την χαρά να συνομιλήσει κατ` ιδίαν με τον κ. Αναστασιάδη, στον οποίο εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση και τον σεβασμό της στο πρόσωπό του, στις πρωτοβουλίες και στους αγώνες του για τις δίκαιες Κυπριακές διεκδικήσεις, στις οποίες συμπορεύονται Ελλαδίτες και Κύπριοι. 
 
Η υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ολιγόλεπτη συζήτηση και τον συνεχάρη θερμά για τη βράβευσή του για την διεθνή αναγνώριση του έργου του ως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, θέση που κατέχει από το 2013.