ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Συγκίνηση με Αραούχο και τους γονείς του Άλκη στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Ο Σέρχιο Αραούχο συναντήθηκε με τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ και τους επέστρεψε το βραβείο fair play που του απένειμαν
Συγκίνηση με Αραούχο και τους γονείς του Άλκη στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Στιγμές συγκίνησης στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ όταν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού παρέδωσαν το βραβείο fair play στον Σέρχιο Αραούχο και εκείνος τους το επέστρεψε.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ βραβεύτηκε από τον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών για τον τρόπο που είχε αφιερώσει το γκολ του στη μνήμη του Άλκη.

"Αυτό που έχω να πω είναι πως οι γονείς μου μου έδωσαν κάποιες αξίες. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ εκείνη τη στιγμή περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να αποδώσω τιμή στην οικογένεια του Άλκη και περίμενα εκείνη τη στιγμή για να αφιερώσω το γκολ. Είμαι απλός άνθρωπος, καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και για αυτό αν μου επιτρέπετε θέλω να δώσω το βραβείο στην οικογένεια του Άλκη", είπε ο Αργεντινός στην εκδήλωση.

"Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε με τον Αραούχο. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να βραβεύσουμε τον Αραούχο. Ο Σέρχιο αποτελεί παράδειγμα για όλους. Πρέπει να πιστέψουμε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που ενώνει. Πρέπει να μάθουμε να χειροκροτάμε τους αθλητές όλων των ομάδων, όχι μόνο της δικής μας. Πρέπει να ανέβουμε το σκαλοπάτι της αξιοπρέπειας και του σεβασμού. Να δείξουμε δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο άτομα με τέτοιες συμπεριφορές", είπε ο πατέρας του Άλκη 

Κι η μητέρα του: "Κοιτάζοντας τον Σέρχιο είδα ακόμη έναν γιο, τον γιό μου".

πηγή: fosonline.gr

Πιο διαβασμένα