ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Τρίτη η κηδεία του Ιωάννη Κουβάτα

Αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου - Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων και λουλουδιών τα χρήματα να δοθούν στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων
Την Τρίτη η κηδεία του Ιωάννη Κουβάτα

Μια βαριά σκιά πένθους έχει απλωθεί από χθες στο Βελεστίνο και την περιοχή. Ο θάνατος του αντιδημάρχου οικονομικών, Ιωάννη Κουβάτα, σε ηλικία 47 ετών, έπειτα από τροχαίο στην παλαιά Εθνική έκανε, όπως είναι λογικό, άπαντες να παγώσουν.

Οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών με την σύζυγό του Μάρθα Σαράντη, ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία, πριν ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, συνεχίζοντας την πορεία που είχε χαράξει ο πατέρας του, Δημήτριος.

Το άκουσμα της τραγικής είδησης επηρέασε και την Μαγνησία καθώς ο Γιάννης ήταν γνωστός έμπορος φρούτων και ειδών μαναβικής, διατηρώντας και κατάστημα στη Νέα Ιωνία με την οικογένειά του. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ρήγα Φεραίου ενώ ήταν και ενεργό μέλος στον Σύλλογο Περιβολιωτών. Πρόσχαρος άνθρωπος με όλους, υπερπαραταξιακός.

Το Μουσικό Βαγόνι εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.