ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά τον Ιούνιο στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Θεσσαλία ένα Διεθνές τουρνουά σκακιού με τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων σκακιστών και αρκετών ανάμεσά τους GM
Το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά τον Ιούνιο στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου
https://www.videoblocks.com/video/two-black-retro-chess-pieces-on-summer-sea-resort-beach-sand-0mwgyfs

Από 15 έως 22 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το 2ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Πήλιο 2019", ένα από τα μεγαλύτερα φετινά σκακιστικά τουρνουά στην Ελλάδα.

Στο τουρνουά θα μοιραστούν έπαθλα χρηματικά και κύπελλα και μετάλλια στους πρώτους της γενικής κατάταξης και των ειδικών κατηγοριών σύμφωνα με την προκήρυξη και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι σκακιστές με δελτίο, ανεξαρτήτως ηλικίας και δυναμικότητας.

Ο Άγιος Ιωάννης βρίσκεται 55 χλμ. από την πόλη του Βόλου και 6 χλμ. από το πασίγνωστο χωριό Μούρεσι με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι ομορφότερες παραλίες του Πηλίου, με την Φακίστρα να έχει ανακηρυχτεί 7η εντυπωσιακότερη παγκοσμίως και φυσικά τα πανέμορφα ορεινά χωριά του Πηλίου που χάνονται μέσα στην πλούσια βλάστηση.

Η παραλία του Άγιου Ιωάννη μαζί με τις διπλανές παραλίες Πλάκα και Παπά Νερό είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας και συνθέτουν έναν τέλειο συνδυασμό με την ομορφιά της φύσης που απλώνεται ολόγυρά τους.

Συνδυάστε λοιπόν τις διακοπές σας με ένα πολύ ισχυρό σκακιστικό τουρνουά και περάστε μία αξέχαστη εβδομάδα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά στα τηλέφωνα 6949070319 (Περικλής Γερόπαπας) και 6972991799 (Μιχαηλίδης Ανέστης) ή στο email pelionchess@gmail.com.

Όλη η προκήρυξη των αγώνων στο: https://chesswords.blogspot.com/2019/01/2-2019.html.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές εμφανίζονται στο http://chess-results.com/tnr411516.aspx?lan=19.

Επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://pelionchess.com

Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.gr/