ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια για τον Σύλλογο Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Μετάλλια για τον Σύλλογο Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με μετάλλια γύρισαν οι αθλητές/τριες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ από το Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

Στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών συμμετείχε ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Λουτρακίου"Γ.Γαλανόπουλος" το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 26-27 Νοεμβρίου 2022 με τη συμμετοχή 3.150 αθλητών/τριών απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Α.Σ Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου συμμετείχε με εφτά (7) αθλήτριες και συγκέντρωσε εφτά (7) μετάλλια εκ των οποίων ένα (1) ασημένιο και έξι (6) χάλκινα.

Πιο αναλυτικά :

Πιο αναλυτικά :

Ασημένιο μετάλλιο (2η θέση):

Κώστα Ελένη κούμιτε κορασίδων 8 ετών +30κιλά

Χάλκινο μετάλλιο (3η θέση):

Ακριβούση Ευαγγελία κούμιτε κορασίδων 10 ετών +40κιλά

Γεωργιάδου Αιμιλία κούμιτε κορασίδων 10 ετών -40κιλά

Γιαννούχου Μαρία κούμιτε κορασίδων 10 ετών +40κιλά

Παχή Ευαγγελία κούμιτε κορασίδων 11ετών -40 κιλά

Γιαννούχου Αικατερίνη κούμιτε κορασίδων 12 ετών -50 κιλά

Ναούμ Δέσποινα κούμιτε κορασίδων 12 ετών -50 κιλά

Την προετοιμασία των αθλητών/τριων ανέλαβε ο προπονητής του συλλόγου Λίο Κατσούρας, προπονητής της Γ.Γ.Α. Ενώ, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων οι αθλήτριες αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες της Βασιλικής Καραπλιάγγου προπονήτρια της Γ.Γ.Α και Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τα μέλη του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Νίκος Χονδροδίνης συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν τους γονείς που συνοδεύουν και στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε εκδήλωση.