ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο - έκτρωμα που σπρώχνει τους ασθενείς στα κοράκια της Υγείας

«Πάρτε πίσω τώρα» το νομοσχέδιο - έκτρωμα, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με το αντιδραστικό σχέδιο νόμου για την δευτεροβάθμια περίθαλψη. Υπογράμμισε πως το νομοσχέδιο έχει ήδη απορριφθεί από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και από σύσσωμο τον ιατρικό και υγειονομικό κόσμο.
Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο - έκτρωμα που σπρώχνει τους ασθενείς στα κοράκια της Υγείας

Yπογράμμισε πως το νομοσχέδιο έχει ήδη απορριφθεί από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και από σύσσωμο τον ιατρικό και υγειονομικό κόσμο.

Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε πως το σχέδιο νόμου αποτελεί αντιδραστική συνέχεια και ταυτόχρονα αντιδραστική τομή, που συνδιαμορφώθηκε από τα κοράκια της Υγείας και τους κλινικάρχες, προειδοποιώντας ότι θα κάνει αναγκαστικό μονόδρομο για τους ασθενείς τον ιδιωτικό τομέα.

Από το βήμα της Βουλής εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στους απεργούς γιατρούς και υγειονομικούς που διαδηλώνουν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου, ενώ κάλεσε σε ανυποχώρητο αγώνα για την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία. 

Πιο διαβασμένα