ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Σάββατο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

Το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στον Κεντρικό Πεζόδρομο του Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σε μια βραδιά που θα σημάνει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Το Σάββατο η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, στην εκδήλωση συμμετέχουν πολιτιστικοί φορείς και σύλλογοι και η εκδήλωση θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η ορχήστρα "ΡΥΘΜΟΣ" θα παρουσιάσει την Χριστουγεννιάτικη Μουσική παράσταση "Τα Δικά μας Χριστούγεννα" με 6μελη ορχήστρα, δυο τραγουδιστές (Ελεάννα Βαρελά - Θάνος Ματζίλης) και τον ηθοποιό, Μιχάλη Μητρούση.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νίκος Χιώτογλου.

Μια συνδυαστική παιδική παράσταση Μάγου & Ανιματέρ θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει όλα τα παιδιά να τον καλωσορίσουν.

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου "ΕΝΟΔΙΑ" θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για Ζωγραφική Προσώπου με φανταστικά χριστουγεννιάτικα και πολύχρωμα σχέδια.

Φανταστικές παιδικές φιγούρες Μασκώτ θα βρίσκονται εκεί, θα χορεύουν και θα παίζουν με όλους.

Ένας Φανταχτερός Ξυλοπόδαρος θα βρίσκεται στο χώρο και θα μοιράζει στιγμές γέλιου σε όλο τον κόσμο.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Γονέων θα σας περιμένουν να ξεναγηθείτε σ’ ένα όμορφο εορταστικό bazaar με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών.

Συγχρόνως οι μικροί δημότες θα στείλουν ευχές για το νέο έτος με αναμμένα φαναράκια που θα «γεμίσουν» τον ουρανό.

Αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις θα περιμένουν όλους να τις ανακαλύψουν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, δήλωσε σχετικά:

"Όπως σε κάθε εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου μας, έτσι και φέτος βρισκόμαστε ως δήμος σε άριστη συνεργασία με όλους τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας και με εθελοντές δημότες με αποτέλεσμα να έχουμε διοργανώσει όλοι μαζί ένα πλούσιο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για όλα τα τοπικά διαμερίσματα που αφορά σε όλες τις ηλικίες. Οι εκδηλώσεις μας ξεκινούν στις 3 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται τέλος του μηνός. Πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος που θα συμμετέχει και θα παρευρεθεί, θα απολαύσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα και θα γευθεί τη μαγεία των Χριστούγεννων. Θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους και περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στις εορταστικές μας δράσεις".

Η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου, Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου αναφέρθηκε: "Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να γιορτάσει μαζί μας τις φετινές γιορτές που έρχονται, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε. Καλές Γιορτές σε όλους".