ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος

Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος, προκαλώντας σοκ σε όλη την κοινωνία του Βόλου
Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μάνδαλος

Ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού Βόλου και ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, έχοντας και το ρεκόρ συμμετοχών σ’ αυτήν (458 σε ματς πρωταθλήματος σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική), είχε επισκεφθεί σήμερα το πρωί ιδιωτικό ιατρείο, προκειμένου να εξεταστεί, αλλά στην αναμονή υπέστη ανακοπή.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου, αλλά ήταν ήδη νεκρός, όταν έφτασε εκεί, αφού οι προσπάθειες ανάνηψης με ηλεκτροσόκ που έγιναν προηγουμένως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το πρώτο επεισόδιο πάντως ο άτυχος άνδρας το έπαθε στη ΔΕΥΑΜΒ, στην οποία ήταν εργαζόμενος. 

Το θλιβερό νέο ανακοινώθηκε από τους γιατρούς αμέσως και στον Μίλτο Καλόγηρο, πρόεδρο της ΕΠΣΘ, ο οποίος είχε πάει αρχικά στο ιδιωτικό ιατρείο, έχοντας ειδοποιηθεί ότι ο Αντώνης Μάνδαλος δεν αισθανόταν καλά, καθώς είχε πόνο στο στήθος και ίδρωνε, και στη συνέχεια μετέβη κι αυτός στο νοσοκομείο. 

Ο Αντώνης Μάνδαλος, που τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στις Μικτές της ΕΠΣΘ, είχε γεννηθεί 26/05/1961 στον Αλίαρτο Βοιωτίας και είχε έρθει από τα 19 του στον Ολυμπιακό Βόλου από τον Παναλίαρτο, περνώντας όλη του την ποδοσφαιρική ζωή σ’ αυτόν, αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ-χαφ, ενώ τον Δεκέμβρη του 1990 είχε βρεθεί πολύ κοντά στην ΑΕΚ, χωρίς η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τελικά.

πηγή: taxydromos.gr