ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«O ραφτάκος των λέξεων» στον Βόλο

«O ραφτάκος των λέξεων» στον Βόλο

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες sold out παραστάσεις με το έργο «Ο ραφτάκος των λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο θέατρο Ανεσις και σε καλοκαιρινή περιοδεία, η θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» ζωντανεύει ξανά την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων και ταξιδεύει στον Βόλο.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος θα ζωντανέψει το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο ραφτάκος των λέξεων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου. 

Η παράσταση θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο ErgonShowground (συγκρότημα Τσαλαπάτα). 

«Ο ραφτάκος των λέξεων», ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος. Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων. Με αγνά υλικά - ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα- η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.  

Info:

Προπώληση 10 ευρώ

Είσοδος 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης ticketservices.gr και idealcafe.

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά.

Για παιδιά ηλικίας 4+.