ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Ευχαριστώ" Ολυμπιακού Βόλου μετά την σημαντική νίκη στο Στεφανοβίκειο (εικόνες)

Με γκολ του Σεραφείμ Παπαϊωάννου στο 90` οι Ερυθρόλευκοι σημείωσαν χθες Κυριακή (20/11) την πρώτη τους νίκη (1-0) στην φετινή Γ` Εθνική επί του Σβορώνου Πιερίας
"Ευχαριστώ" Ολυμπιακού Βόλου μετά την σημαντική νίκη στο Στεφανοβίκειο (εικόνες)
Βροντερό παρών από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Στεφανοβίκειο - Ο Σεραφείμ Παπαιωάννου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 90ο λεπτό
H διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες του Στεφανοβικείου για την συμβολή στην επιτυχία, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αλλά και τη διοίκηση του Διαγόρα για την παραχώρηση του γηπέδου.
 
Η ανακοίνωση
 
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και φίλους της ομάδος μας για την παρουσία τους σήμερα στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, πάρα τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αλλά και για την συγκινητική συμπαράσταση τους καθόλη την διάρκεια του αγώνα.
 
Η συμβολή τους στην νίκη της ομάδος μας ήταν καταλυτική.
 
Να συγχαρούμε επίσης τους παίκτες μας, τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Ολοι έδωσαν την ψυχή τους για την νίκη. Είναι μια δύσκολη χρονιά και μόνο με υπομονή, επιμονή και ενότητα θα πετύχουμε.
 
Επίσης, ευχαριστούμε την φίλη διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την παραχώρηση του γηπέδου τους.