ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Βελεστινιώτικο πηγαδάκι στην Ρόδο

Βελεστινιώτικο πηγαδάκι στην Ρόδο

Σε ένα... μεσαιωνικό πρωινό καφεδάκι στα Κάστρα της Ρόδου δύο "απόδημοι" Βελεστινιώτες είχανε την ευκαιρία να τα πουν σήμερα έπειτα από καιρό με την συζήητη να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την αγαπημένη μας κωμόπολη.

Ο λόγος για τον "πανταχού παρών" σε ό,τι τεχνικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, Στέργιο Μούχα και τον άκρως ποδοσφαιρικό, Βασίλη Καλόγηρο.

Ο μεν πρώτος, από τους καλύτερους σιδηροκατασκευαστές, ύστερα από χρόνια εργασίας και στο εξωτερικό έχει προσαράξει τα τελευταία χρόνια στα Δωδεκάνησα, χωρίς όμως να διστάζει να σχολιάζει τα τεκταινόμενα πίσω στην πατρίδα.

Όσον αφορά τον δεύτερο, έπειτα από θητεία σε πολλές ομάδες ως ποδοσφαιριστής φτάνοντας μέχρι την Εθνική Νέων, πλέον τελεί χρέη kit manager στον Αιολικό Μυτιλήνης ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Ρόδο για να αντιμετωπίζει τον τοπικό Ιάλυσο στην πρεμιέρα της Γ` Εθνικής. Μάλιστα, δεν κρύβει πως θα ήθελε να ξαναζήσει στο άμεσο μέλλον τις μεγάλες στιγμές που βίωσε ως ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, γυρνώντας στους Κυανόλευκους από άλλο πόστο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, μπορεί η ζωή και των δύο να βασίζεται σε νησιωτικές χώρες, ωστόσο η Ιθάκη τους θα είναι για πάντα το Βελεστίνο.

Πιο διαβασμένα