ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Βροχές, τοπικές καταιγίδες στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας το Σάββατο

Βροχές, τοπικές καταιγίδες στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας το Σάββατο
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Α.Π. 4177/11-11-2022 Δελτίου της ΕΜΥ/ΕΜΚ, το Σάββατο (12-11-2022) σε όλη τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 
 
Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.
 
Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
 
Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Πιο διαβασμένα