ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτή επιστολή Χαράλαμπου Πάσχου

"Με όλους τους δημότες για έναν ισχυρό Δήμο Ρήγα Φεραίου", σημειώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου  
Ανοιχτή επιστολή Χαράλαμπου Πάσχου

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες,

η μεγάλη ώρα για τον τόπο μας έφτασε. Την Κυριακή των εκλογών ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα βρεθεί απέναντι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον τόπο μας.

Θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στη δημιουργία και την οπισθοδρόμηση, στην ενότητα και στον διχασμό, στο μέλλον και το παρελθόν.

Είναι χρέος όλων μας να βρεθούμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας και να πούμε τέρμα πια στις χαμένες ευκαιρίες της τελευταίας πενταετίας, μιας πενταετίας που χαρακτηρίστηκε από την απραξία και την κακοδιαχείριση.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας του Δήμου μας. Η απερχόμενη δημοτική αρχή είχε την τύχη να παραλάβει ένα πλούσιο έργο από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και το άφησε αναξιοποίητο. Το σπατάλησε και το εγκατέλειψε.

Είχε πέντε ολόκληρα χρόνια στην διάθεσή της και το μόνο που έκανε ήταν η οικονομική σπατάλη και κακοδιαχείριση, η αδιαφάνεια και η αναξιοκρατία στις προσλήψεις, η απραξία στα μικρά και μεγάλα έργα και τέλος η επίδειξη αλαζονείας και μιας ξεπεσμένης αντίληψης που δεν συνάδει με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Απέναντι στην γκρίζα αυτή πραγματικότητα, υψώνουμε την φωνή της ελπίδας. Απέναντι στο παρελθόν, βρίσκεται η δημοτική παράταξη "Όλοι μαζί μπροστά", η δική σας παράταξη, που βγήκε μέσα από τα σπλάχνα της τοπικής κοινωνίας, από τις δικές σας αγωνίες, την δική σας δύναμη.

Και από το ξεκίνημά μας η παράταξή μας αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο, ενισχύθηκε, εμπλουτίστηκε και δυνάμωσε μέρα με την μέρα, μετατράπηκε σε ένα άνεμο ελπίδας, σε ένα χείμαρρο ανανέωσης και προοπτικής

Σε όλο αυτό το διάστημα καταθέσαμε προτάσεις, μιλήσαμε για το αύριο του τόπου, συζητήσαμε με τους κατοίκους σε κάθε χωριό και καταγράψαμε τα ζητήματα προτείνοντας λύσεις.

Και είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή με όλους τους δημότες, για ένα Δήμο Ρήγα Φεραίου ισχυρό και σύγχρονο.

Με διαφάνεια, λογοδοσία στον δημότη, τιμιότητα και συλλογικότητα, με εμπειρία και γνώση, με φρέσκες ιδέες και νεανική ορμή, δεσμευόμαστε ως παράταξη "Όλοι μαζί Μπροστά" να δημιουργήσουμε τον Δήμο Ρήγα Φεραίου της επόμενης δεκαετίας για τον οποίο όλοι θα είμαστε περήφανοι.

Αυτό τον Δήμο μαζί θα τον δημιουργήσουμε, μέσα από το ολοκληρωμένο σχέδιο που διαθέτουμε, μέσα από το επεξεργασμένο πρόγραμμά μας για όλες τις δημοτικές ενότητες.

Σε αυτή την νέα αρχή σας καλούμε να μας στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις, ώστε η 26η Μαΐου να αποτελέσει εφαλτήριο για ένα νικηφόρο αγώνα ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο μας.

Γα τον τόπο που ζούμε, και αγαπάμε. Για τον Δήμο που μας αξίζει.

Το μέλλον θα το κερδίσουμε μαζί.