ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Aγκαλιά αγάπης για το ΘΑΥΜΑ στο Βελεστίνο

Μέσω της εκδήλωσης συνεχίστηκε η εκστρατεία ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και στήριξης της γυναικείας ψυχολογίας, με θέμα "Η Γυναίκα Σήμερα" - Παράλληλα, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών συνανθρώπων μας
Aγκαλιά αγάπης για το ΘΑΥΜΑ στο Βελεστίνο

Με μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης υποδέχτηκαν οι πολίτες στο Βελεστίνο, την Έδρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση "ΘΑΥΜΑ" .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο καφέ Click.
 
Ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου "ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ" και ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου "ΕΝΟΔΙΑ",  ήταν οι  συνδιοργανωτές που στήριξαν την προσπάθεια της Δράσης.
 
Το "παρών" έδωσε και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εμπόρων.
 
Η εκδήλωση είχε διπλό χαρακτήρα καθώς το ΘΑΥΜΑ, συνεχίζει την εκστρατεία  ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και στήριξης της γυναικείας ψυχολογίας, με θέμα "Η Γυναίκα Σήμερα".
 
Η ψυχολόγος Ανδριανή Μητροπούλου από το Βελεστίνο, ανέπτυξε τον δύσκολο  και πολυποίκιλο ρόλο της γυναίκας και έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της, για το πώς μπορεί να ανακουφιστεί η καθημερινότητα της, με απλούς αλλα σημαντικούς τρόπους και πως θα μάθει να αγαπά τον εαυτό της.
 
Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ραφέλα Καλαμπακιώτη, μίλησε για την διατροφή της γυναίκας και πώς επηρεάζει την ψυχολογία της.
 
Η αρθρογράφος Κική Γιαμουρίδου ανέλυσε το ρόλο της γυναίκας, ως μητέρα και εργαζόμενη σήμερα.
 
Η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βάσω Παπανικολάου-Χατζοπούλου παρουσίασε την εκδήλωση.
 
Το ΘΑΥΜΑ, δημιούργησε γέφυρα επικοινωνίας και αλληλεγγύης με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, καθώς θα συμβάλει και θα στηρίξει πολίτες του τόπου αν χρειαστεί στο μέλλον.