ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μόνο η παραχώρηση του λιμανιού θα φέρει δουλειές στον Βόλο"

Συνάντηση με τελωνειακούς και εκτελωνιστές του Βόλου είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος
"Μόνο η παραχώρηση του λιμανιού θα φέρει δουλειές στον Βόλο"
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, είναι κοινός τόπος πλέον ανάμεσα στους εκτελωνιστές, τους λιμενεργάτες αλλά και άλλους παράγοντες του λιμένος Βόλου ότι μόνο ο διεθνής διαγωνισμός παραχώρησης του λιμένος Βόλου θα φέρει δουλειές στην περιοχή μας με ό,τι αυτό σημαίνει για την τοπική ανάπτυξη.
 
Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης στο Τελωνείο του Βόλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Τελωνείου κ. Δεμίρη Δημήτριο και με όλα τα στελέχη του Τελωνείου του Βόλου, όπου του παρουσίασαν την εικόνα της υπηρεσίας. Στη συνέχεια, ο βουλευτής συναντήθηκε με Βολιώτες εκτελωνιστές οι οποίοι του ανέφεραν ότι ο κύκλος των εργασιών δεν καλύπτει ούτε τις προσδοκίες τους, ούτε τις δυνατότητές τους και υπογράμμισαν για ακόμη μία φορά ότι μόνο η παραχώρηση και η έλευση σημαντικών επενδύσεων στο λιμάνι του Βόλου θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές του και θα αυξήσουν τον κύκλο των εργασιών για όλους.
 
Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι «το ΤΑΙΠΕΔ οφείλει να επιταχύνει τις διαδικασίες για το διεθνή διαγωνισμό. Το λιμάνι του Βόλου παραμένει η σπουδαιότερη υποδομή της περιοχής και είναι απολύτως αναγκαίο για την τοπική κοινωνία να αξιοποιηθούν επιτέλους οι δυνατότητές του. Και από τη σημερινή μου συνάντηση διαπίστωσα ότι το λιμάνι του Βόλου υστερεί σε ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να χάνονται δουλειές από την περιοχή μας», υπογράμμισε ο βουλευτής Μαγνησίας.