ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με "Ενόδια" και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βελεστίνου

Η βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε χθες το Βελεστίνο όπου και συναντήθηκε με το Σύλλογο Νεολαίας της περιοχής και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό
Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με "Ενόδια" και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βελεστίνου

Όπως σημειώνεται, με το Σύλλογο της Νεολαίας Βελεστίνου "Ενοδία" συζητήσανε για τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους της περιοχής όπως τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, η υποβάθμιση των δημοσίων δομών υγείας καθώς και η  μείωση του πληθυσμού στην περιοχή.

Η βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για άμεση συμβολή της πολιτείας με μέτρα, ώστε να δοθούν κίνητρα στους νέους της επαρχίας να παραμείνουν σ αυτή.

Στη συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βελεστίνου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων μετά την εκτόξευση του κόστους παραγωγής σε δυσθεώρητα ύψη και τις μειωμένες τιμές παραγωγού.

Η πρώην Υπουργός τους ανέφερε τις βασικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τη ενίσχυση των αγροτών οι οποίες περιλαμβάνουν τη μη καταβολή ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, την αύξηση του αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ, τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ  και ενεργειακή αναβάθμιση  (Εξοικονομώ για επιχειρήσεις και αγρότες).