ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενταξη στο Μητρώο και νέες προσθήκες για τον Διαγόρα

Ενταξη στο Μητρώο και νέες προσθήκες για τον Διαγόρα

Η Διοίκηση του ΑΕΣ "Διαγόρας" γνωστοποιεί την ένταξη της ομάδας για τη νέα σεζόν στο μητρώο της ΓΓΑ.  

Ακόμη, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο σύλλογός μας επισημοποίησε σημαντικές προσθήκες έμπειρων αλλά και ιδιαίτερα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό του Διαγόρα εντάχθηκαν: 

  • Ο ποιοτικός τερματοφύλακας Κώστας Καρακυρίτσης, 25 ετών από την ΑΕ Κιλελέρ, ομάδα που έκανε πορεία πρωταθλητισμού στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Λάρισας
  • Ο έμπειρος και καταξιωμένος σέντερ φορ Σπύρος Δανιλόπουλος, που ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και διέγραψε μια μεγάλη πορεία αγωνιζόμενος σε Δ΄εθνική με το Θησέα με τον Ρήγα Φεραίο και τον Ηρακλή Βόλου. Τελευταία του ομάδα ο Άνθιμος Γαζής.
  • Ο ταλαντούχος μέσος Παντελής Σαββίδης, 20 ετών που πέρυσι αγωνίστηκε στον Τοξότη και παλαιότερα στα τοπικά της Πτολεμαΐδας 
  • Ο νεαρός 19χρονος αμυντικός Δημήτρης Δήμου από τα τοπικά πρωταθλήματα της Φλώρινας 
  • ο ταλαντούχος 18χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Σταΐδης που προέρχεται από τον Αστέρα Ριζομύλου έχει αγωνιστεί στην Κ16 της Νίκης Βόλου ενώ στα πρώτα του βήματα ήταν στην ακαδημία του Διαγόρα. Ο Χρήστος θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα Νοεμβρίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  
  • και τέλος ο 16χρονος επιθετικός Νίκος Σουλούκος από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου.                                                                                                                                                                        

Με τη συμβολή όλων των παικτών και την καθοδήγηση του  καταξιωμένου coach Μιχάλη Βαγγόπουλου, προσβλέπουμε σε μια δημιουργική χρονιά στην οποία ο σύλλογος θα είναι ανταγωνιστικός και παράλληλα  θα δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας. 

Καλή σεζόν με υγεία!