ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΥΑΡΦ: Ολοκληρώθηκε το Σύστημα Τηλεμετρίας

ΔΕΥΑΡΦ: Ολοκληρώθηκε το Σύστημα Τηλεμετρίας

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο της Τηλεμετρίας, ένα έργο, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, συνώνυμο με την τεχνολογία και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης.

Όπως διαβάζουμε, με την εγκατάσταση του Συστήματος θα είναι συνεχής και σε πραγματικό χρόνο (real time) η παρακολούθηση και επίβλεψη σημαντικών παραμέτρων της λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης της ΔΕΥΑΡΦ (παροχή, πίεση, απολύμανση, ηλεκτρική κατανάλωση κλπ), η συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων για περαιτέρω επεξεργασία τους από κατάλληλα λογισμικά, η αυτόματη εξαγωγή αποτελεσμάτων λειτουργίας του δικτύου, καθώς και η εκτέλεση χειρισμών σε πραγματικό χρόνο για τον έλεγχο των ενεργών στοιχείων του συστήματος ύδρευσης.

Με το σύστημα της Τηλεμετρίας θα είναι απεικονισμένα σε ηλεκτρονικούς χάρτες όλα τα νέα «έξυπνα» υδρόμετρα και η παρακολούθησή τους θα είναι σε καθημερινή βάση.

Τέλος, σημειώνται πως το έργο της Τηλεμετρίας οδηγεί τη ΔΕΥΑΡΦ ένα βήμα μπροστά και μπορεί πλέον να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας.