ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΑΥΜΑ: Εκδήλωση για την Γυναίκα με φιλανθρωπική δράση στο Βελεστίνο

Τα έσοδα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Cafe Click με ομιλίες για την Γυναίκα στο Σήμερα, θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών μιας οικογένειας με 5χρονο παιδί που πάσχει από καρκίνο και ενός νέου ανθρώπου 35 ετών με πρόσφατο ακρωτηριασμό άκρου
ΘΑΥΜΑ: Εκδήλωση για την Γυναίκα με φιλανθρωπική δράση στο Βελεστίνο
Η Φιλανθρωπική Δράση ΘΑΥΜΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Βελεστίνου και τον Σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου "ΕΝΟΔΙΑ", συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης  ευαισθητοποίησης με θέμα "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ"  και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου  στις 16:00 το απόγευμα, να απολαύσετε το καφέ σας  στον χώρο του καφε CLICK, στο Βελεστίνο.
 
Σκοπός της εκδήλωσης η ψυχολογική ενδυνάμωση των γυναικών στην εποχή μας.
 
Πως επιβαρύνουν οι πολλαπλοί ρόλοι που έχει επωμιστεί τα τελευταία χρόνια, πως επιδρούν στην υγεία της και την ψυχολογία της και η αντιμετώπισή τους.
 
θα συμμετέχουν:
 
* `Αρτεμις Ζαβαλίγκου,   Ψυχολόγος 
* Ανδριανή Μητροπούλου Ψυχoλόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
* Ραφαέλα Καλαμπακιώτη, Διαιτολόγος -Διατροφολόγος 
* Κική Γιαμουρίδου Αρθρογράφος 
 
Παρουσίαση: Βάσω Παπανικολάου
 
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν,  για την κάλυψη αναγκών μιας οικογένειας με 5χρονο παιδί που πάσχει από καρκίνο και ενός νέου ανθρώπου 35 ετών με πρόσφατο ακρωτηριασμό άκρου.
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΕΝΘΑΡΡΎΝΟΥΜΕ τη ΓΥΝΑΙΚΑ και συγχρόνως βοηθάμε ανθρώπους να βελτιώσουν την ζωή τους και την καθημερινότητα τους. 
 
Σας περιμένουμε!