ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Ν. Τσιλιμίγκα ο Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Νομό Μαγνησίας με το συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα "Η Θεσσαλία στην καρδιά μας", θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Ν. Τσιλιμίγκα ο Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου

Η επιλογή μου να δημοσιεύσω στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα (Μουσικό Βαγόνι) το "παρών" άρθρο, δύο μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση είναι συνειδητή.

Όπως λέει ο λαός "σαν το σπίτι μας τίποτα άλλο".

Αρχικά να πω ότι είναι συνειδητή επιλογή και του συνδυασμού που συμμετέχω αλλά και δική μου ο ολιγοήμερος προεκλογικός αγώνας.

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα προσπάθησα να επικοινωνήσω προσωπικά τις απόψεις μου για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με όσους περισσότερους πολίτες του Νομού μπορούσα.

Παράλληλα δημοσιοποίησα άρθρα μου στις εφημερίδες αλλά και στον προσωπικό μου λογαριασμό του facebook με σοβαρά θέματα που απασχολούν το Νομό μας.

Όλα αυτά τα έκανα γιατί πιστεύω ότι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις του καθ ενός από εμάς που με την υποψηφιότητά μας ζητούμε την ψήφο τους.

Επιγραμματικά τα θέματα που δημοσίευσα είναι – Μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ:

1. Ο Αγροτικός – Κτηνοτροφικός τομέας που χρειάζεται νέο στρατηγικό σχεδιασμό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

2. την καύση των σκουπιδιών που πάνε να μας πλασάρουν ότι είναι η λύση στο πρόβλημα.

3. Για την ανάπτυξη που όλοι μιλάμε θεωρητικά και αόριστα χωρίς να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο.

4. Για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα των εκλογών σε σχέση με την απλή αναλογική που για πρώτη φορά "ήρθε" στην αυτοδιοίκηση.

5. Για τα 17 χρόνια πού είμαι στην αυτοδιοίκηση (από το 2003 έως σήμερα) και την απόφασή μου στο "επόμενο βήμα" ως υποψήφιος πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Καθηγητή εγκεκριμένου Καρδιοχειρουργού Κου Νίκου Τσιλιμίγα.

6. Για την αναγκαιότητα αλλαγής Περιφερειακής Αρχής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας επιλέγοντας ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και άλλη φιλοσοφία πολιτικής.

Οι πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου με γνωρίζουν καλά και τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια (17) που με κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές τους. Ελπίζω να έπεισα με τις απόψεις μου και τους υπόλοιπους πολίτες της Μαγνησίας.

Επίσης να επισημάνω ότι ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε ως χώρα στην καταστροφή ήταν επειδή τις θέσεις ευθύνης κατείχαν "επαγγελματίες πολιτικοί" χωρίς όραμα και προτάσεις.

Τώρα που "μάθαμε" δεν δικαιολογούμαστε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό είναι ότι μέλημα όλων όσων ασχολούμαστε είναι να προσπαθήσουμε να πείσουμε όλους και ιδιαίτερα τους νέους να συμμετέχουν. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία τόσο θα συρρικνώνονται δυνάμεις που εκπροσωπούν ακραίες απόψεις.

Αυτό που ζητούσα πάντα και φυσικά και τώρα είναι ότι όσοι επιλέξουν να με ψηφίσουν να είναι αποκλειστικά και μόνο για τις θέσεις μου και για κανένα άλλο λόγο. Φυσικά το ίδιο ζητώ να πράξουν και για τους υπόλοιπους υποψηφίους. Πρέπει να σταματήσουμε να επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας με κριτήρια όπως: συγγενικές σχέσεις, αναγνωρισιμότητα, ρουσφέτια κλ.π.

Εύχομαι στους συναδέλφους συνυποψήφιους και ιδιαίτερα τους νέους (όχι κατ` ανάγκη σε ηλικία αλλά σε απόψεις) καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου.

Είμαι αισιόδοξος τόσο για την δική μου εκλογή όσο και του συνδυασμού που συμμετέχω. Όμως η τελική απόφαση είναι στα χέρια σας και θα είναι σεβαστή όποια και αν είναι.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα συνεχίσω να συμμετέχω στα κοινά γιατί όπως έχω πει ξανά η σημαντικότερη θέση είναι αυτή του "ενεργού πολίτη".

Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα