ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Βελεστίνο για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης του Καρκίνου Μαστού η Κ. Παπανάτσιου

Στο Βελεστίνο παραυρέθηκε χθες η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού όπου παρακολούθησε την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την παρουσίαση του βιβλίου του χειρουργού Γιάννη Κωστή με τίτλο “Να μιλήσουμε για το μαστό”
Στο Βελεστίνο για την Παγκόσμια ημέρα πρόληψης του Καρκίνου Μαστού η Κ. Παπανάτσιου

Η πρώην Υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά για την εκδήλωση που διοργανώθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας πρόληψης του Καρκίνου Μαστού «Η συμμετοχή των γυναικών, οι παρεμβάσεις των υγειονομικών και οι προσωπικές μαρτυρίες τους ήταν πολύ συγκινητικές. Επίσης, πολύ σημαντικές ήταν οι πληροφορίες, οι επιστημονικές απόψεις και σκέψεις του Γιάννη Κωστή που εκτέθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του.

Αύριο, σημ. σήμερα, είναι η Παγκόσμια ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Η Πολιτεία οφείλει με κάθε μέσο να υποστηρίξει τις δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου και να ενδυναμώσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Οι καρκινοπαθείς πρέπει να βρίσκουν εγκαίρως και κοντά τους, όλα τα σύγχρονα μέσα που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».