ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Iron Man για μια μέρα ο Γιώργος Καλόγηρος

Ο τριαθλητής που εκπροσώπησε και το Βελεστίνο συμμετείχε με επιτυχία στην παγκόσμια διοργάνωση της Βουλιαγμένης, κολυμπώντας, ποδηλατώντας και τρέχοντας!
Iron Man για μια μέρα ο Γιώργος Καλόγηρος

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο βασικός αγώνας του ΙRONMAN 70.3 στην Βουλιαγμένη.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τριαθλητικά γεγονότα στον κόσμο που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη της Αττικής και αποτέλεσε μία συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της "EY ZHN Greece".

To IRONMAN Vouliagmeni - Greece φιλοξένησε σχεδόν 2.000 αθλητές από 70 και πλέον χώρες, καθώς και εκατοντάδες εθελοντές που μαζί με τους συνοδούς τους ίσως ξεπέρασαν τους 6.000 επισκέπτες στην περιοχή το τριήμερο.

Όσον αφορά τον Γιώργο Καλόγηρο που συμμετείχε με την ομάδα "Great - Γρηγόρης Αμβράζης", έκανε έναν πολύ καλό αγώνα τερματίζοντας σε χρόνο πέντε ωρών και 26 λεπτών και μέσα στους πρώτους 400 αθλητές.

Συγκεκριμένα, κολύμπησε αρχικά δύο χιλιόμετρα σε 44 λεπτά, ενώ ακολούθως διένυσε απόσταση 90 χιλιομέτρων ποδηλατώντας για δύο ώρες και 36 λεπτά. Η καθόλα απαιτητική κι εξαντλητική αυτή διαδρομή έκλεισε με τρέξιμο σε απόσταση 21 χλμ. και χρόνο 1:55.

Πραγματικοί υπεραθλητές οι συμμετέχοντες! (πηγή φωτογραφιών)

Πιο διαβασμένα