ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Ν. Τσιλιμίγκα η Τσαγανού Χρυσούλα

Υποψήφια σύμβουλος στο Νομό Μαγνησίας με το συνδυασμό "Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας" του Νίκου Τσιλιμίγκα θα είναι στις κυριακάτικες περιφερειακές εκλογές η Τσαγανού Χρυσούλα του Κωνσταντίνου - σύζυγος του δικηγόρου της Μητρόπολης, Μιχάλη Βασιλικού
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Ν. Τσιλιμίγκα η Τσαγανού Χρυσούλα

Αναλυτικά, το βιογραφικό της κ. Τσαγανού - Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Facebook ΕΔΩ κι ΕΔΩ:

Γεννήθηκα στον Βόλο στις 26 Μάϊου του 1967.

Οι γονείς μου είναι ο Κώστας Τσαγανός και η Μαρία Δραμαλιώτου.

Είμαι παντρεμένη με τον δικηγόρο και Νομικό Σύμβουλο της Μητρόπολης Δημητριάδος Μιχαήλ Βασιλικό και έχουμε έναν γιο τον Γιώργο, φοιτητή Νομικής.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Βόλου και πέτυχα την εισαγωγή μου μετά από συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στην Ελληνική Φιλολογία της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Μετά την αποφοίτησή μου, επέστρεψα στον Βόλο, όπου εργάστηκα για δέκα χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση, στο φροντιστήριο Δημόκριτος και στην ελληνογαλλική σχολή Άγιος Ιωσήφ και ταυτόχρονα τελείωσα και το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μεγάλος σταθμός στην καριέρα μου υπήρξε η επιτυχής συμμετοχή μου στις εξετάσεις για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, η οποία παράγει επιτελικά στελέχη του Δημοσίου Τομέα, από την οποία αποφοίτησα με Άριστα, παίρνοντας ειδικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Μετά την αποφοίτησή μου, τοποθετήθηκα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης και στη συνέχεια επελέγην ως Επιθεωρήτρια στο Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, όπου υπηρέτησα ανελλιπώς από το 2004 έως το 2016 στο Περιφερειακό Γραφείο Λάρισας, με ελεγκτική αρμοδιότητα τον Δημόσιο Τομέα των Περιφερειών Θεσσαλίας και Ηπείρου.

Από το 2006 προήχθην σε Προϊσταμένη Επιθεωρήτρια και ανέλαβα την ευθύνη του Περιφερειακού Γραφείου Λάρισας του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ως Προϊσταμένη του, έχοντας διεξάγει Ελέγχους και Επιθεωρήσεις σε όλο τον Δημόσιο τομέα και την Αυτοδιοίκηση σε Θεσσαλία και Ήπειρο, καθώς και προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις στο πλαίσιο των καθηκόντων μου.

Το 2016 δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Αλμυρού να αναλάβω τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Αλμυρού και υπηρετώ στη θέση αυτή μέχρι και σήμερα.

Είμαι κάτοχος 3 μεταπτυχιακών τίτλων:
1. Πολιτική και Μάνατζμεντ Πολιτισμού (Politique et Management de la Culture) Universite Paris – Dauphine
2. Ευρωπαϊκό Μάστερ "Δυναμικές Ανάπτυξης του Αγροτικού Χώρου και Αγροτική Χωροταξία" (Dynamiques Territoriales et Amenagement Rural, DYNTAR), TMX και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Universite Blaise-Pascal, Clermont-Ferrand.
3. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πολεοδομία, Χωροταξία και Περιφερειακή Ανάπτυξη του Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ολοκληρώνω τον 4ο Μεταπτυχιακό Τίτλο που αφορά τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Τουρισμού και Πολιτισμού στο Τμήμα Μηχανικών και Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είμαι επίσης, υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Γνωρίζω άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχω γνώση της Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια, συνέδρια, είτε ως εισηγήτρια, είτε ως σύνεδρος σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, τόσο λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, όσο και στο πλαίσιο των επιστημονικών μου ενδιαφερόντων.

Συμμετείχα ως επιστημονικός συνεργάτης σε ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως LEONARDO, EQUAL και ανέλαβα ως εξωτερικός συνεργάτης την διακρατική συνεργασία στο πλαίσιο του LEADER+ μεταξύ Μαγνησίας και Dordogne στη Γαλλία, για την ενίσχυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.

Έχω διατελέσει Γενική Γραμματέας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, στην Ένωση των Σπουδαστών ΕΣΔΔ, αντιπρόεδρος στην Ένωση Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας και συμμετείχα στο Δ.Σ. της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου, ως Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολής Δημητριάδος και Αλμυρού.