ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα για Ρήγα στον Μαγνησιακό - Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Σε ένα χορταστικό ντέρμπι και δυναμικό ντέρμπι που διεξήχθη σήμερα (22/10) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο "Κιούπι", οι Κυανόλευκοι προηγήθηκαν δύο φορές στο ημίχρονο (1-2) αλλά γνώρισαν την ήττα 3-2 με ανατροπή από τον γηπεδούχο Μαγνησιακό
Ήττα για Ρήγα στον Μαγνησιακό - Τα αποτελέσματα του Σαββάτου
ουθ

Οι φιλοξενούμενοι του Λάκη Μπακάλη ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με ωραία κεφαλιά του Σιόβα στο 28` ύστερα από σέντρα του Τσιακίρη από αριστερά. Οι Βολιώτες ισοφάρισαν σχεδόν άμεσα (1-1) με τον Σιώμο στο 32` από κοντά να παίρνει το "ριμπάουντ" ύστερα από κεφαλιά του Βλάχου στη συμβολή των δοκών στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο και η (αντ)απάντηση από πλευράς Βελεστινιωτών δεν άργησε να έρθει με τον Πατσή 37` να αιφνιδιάζει τον Ράπτη σουτάροντας από αρκετά μακριά για να σημειώσει ένα πολύ όμορφο γκολ (1-2).

Στην επανάληψη, ο Μαγνησιακός του Θάνου Θεοδώρου ανέβασε στροφές κι έφερε αρχικά ξανά το παιχνίδια σε ισορροπία στο 55`, με τον Οικονόμου να ευστοχεί από τα 11 βήματα, αφού είχε πρτοηγηθεί υπόδειξη πέναλντι του Θεοχάρη εις βάρος του Γοδενόπουλου σε μαρκάρισμα στον Βουρδάκη. Η απόλυτη ανατροπή, κι αφού είχε προηγηθεί (70`) δοκάρι σε χτύπμα φάουλ του Οικονόμου, ήρθε στο 79` με τον Παπαδόπουλο να σεντράρει στην καρδιά της περιοχής από αριστερά και τον Βλάχο να παρεμβαίνει με το κεφάλι όσο χρειάζεται για να σημειώσει το τελικό 3-2. Παρά την ψυχρολουσία, ο Ρήγας θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Τσιακίρη να βγαίνει προ του Ράπτη έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια στο 85` αλλά να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ - ΡΗΓΑΣ Φ. 3-2

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ 3-1

ΘΗΣΕΑΣ - ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ 1-1

Το πρόγραμμα της Κυριακής

ΑΕ 2002 - ΠΥΡΑΣΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΙΑΣ

ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ