ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο κ. Αμιλκάρ στην Παλιά Ηλεκτρική

Ο κ. Αμιλκάρ στην Παλιά Ηλεκτρική

Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας Βόλου «Θρυαλλίδα». Η ομάδα, μετά από απαίτηση του κοινού, ανεβάζει το έργο του Υβ Ζάμιακ «Ο κ. Αμιλκάρ», για τρεις ακόμη παραστάσεις.

Το έργο είναι ένα σχόλιο για την υποκρισία των ανθρωπίνων σχέσεων. Άραγε ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια, οι δεσμοί των ανθρώπων, έχουν ως θεμέλιο την απαιτούμενη αλήθεια των συναισθημάτων;

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Στέφανος Λάππας

Ηρακλής Παπαγιάννης

Σοφία Ηλιάδη

Ελευθερία Σαββάκη

Λάζαρος Γιούλας

Ειρήνη Σκουλή
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μαβίδης

Σκηνικά: Θρυαλλίδα

Κοστούμια: Θρυαλλίδα

Μουσική: Στέφανος Λάππας

Φωτισμοί - Ηχητικά εφέ: Δημήτρης Χατζηκωτούλας

Φωτογραφίες: Απόστολος Ζαχαράκης.

Η «Θρυαλλίδα» είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με πολιτιστικό χαρακτήρα. Δραστηριοποιείται από το 2007 και έχει παρουσιάσει αρκετές θεατρικές παραστάσεις: «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ράφτης κυριών», «Μπαμπάδες με ρούμι», «Υπάρχει και φιλότιμο», «Το παιχνίδι της μοναξιάς», «Ευτυχώς τρελάθηκα», «Ράους», «Σάρα η σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια», «Με δύναμη από την Κηφισιά», «20 Αστικά μονόπρακτα», «ο κ. Αλφάλφα», «Ο Έβρος απέναντι».

Για το τελευταίο της έργο «Ο Έβρος απέναντι» απέσπασε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας συνολικά τέσσερα βραβεία: 3ης καλύτερης παράστασης, έπαινο ερμηνείας α΄ ανδρικού ρόλου, βραβείο β’ ανδρικού ρόλου, βραβείο μουσικής επιμέλειας.

Info:

Πότε: 21 - 22 - 23 Οκτωβρίου

Πού: στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής

Ωρα: Πέμπτη - Παρασκευή: 21:15 και Σάββατο - Κυριακή: 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ:5€.

Πιο διαβασμένα