ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεωργικά Εφόδια Καρακίτσος: Στο πλευρό του Αγρότη για την Σπορά των Χειμερινών Καλλιεργειών

Εμπιστευτείτε και την φετινή χρονιά για την σπορά των χειμερινών καλλιεργειών το κατάστημα Γεωργικών εφοδίων ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στο Βελεστίνο!
Γεωργικά Εφόδια Καρακίτσος: Στο πλευρό του Αγρότη για την Σπορά των Χειμερινών Καλλιεργειών

Η σπορά των σιτηρών ξεκινά αρχές Νοεμβρίου και όπως είναι γνωστό η φετινή χρονιά αποτελεί πρόκληση για τον αγροτικό κόσμο. Το κατάστημα γεωργικών εφοδίων ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι στο πλευρό του αγρότη με την καλύτερη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εφιστούμε την προσοχή σας, φέτος η ελάχιστη ποσότητα πιστοποιημένου σπόρου θα είναι 18κιλά/ στρέμμα σύμφωνα με την νέα ΚΑΠ 2023-2027. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες πρόκειται να λάβουν συνδεδεμένες ενισχύσεις το σκληρό σιτάρι, το μαλακό σιτάρι, το κριθάρι και κτηνοτροφικά φυτά. 

Η επιχείρηση «ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ» διαθέτει:

-Σπόρους σποράς δικής της σποροπαραγωγής

Οι σπόροι είναι ελεγμένοι από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και έχουν εγκριθεί για την ποιότητα και την φυτροτικότητα τους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες ποικιλίες πιστοποιημένου σπόρου:

  • Σκληρό Σιτάρι: simeto , iride , bronde , normano, don mateo , maestrale, quatrato, monastiri, Dylan, tirex.
  • Κριθάρι: nure , planet
  • Μαλακό Σιτάρι: anapo
  • Βίκος: Alexandros , Marianna
  • Μπιζέλι: olympos

-Μια μεγάλη ποικιλία βασικών λιπασμάτων χειμερινών καλλιεργειών.

Σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου οι τιμές των λιπασμάτων παρουσιάζουν ραγδαία άνοδο, η επιχείρηση έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ενδεικτικοί τύποι λιπασμάτων: (15-25-0) , (16-20-0) , (20-40-0) , (20-24-0) κ.τ.λπ.

Ρωτήστε τον Γεωπόνο Καρακίτσο Στέργιο για την κατάλληλη λίπανση για το χωράφι σας καθώς και για οποιοδήποτε πρόβλημα φυτοπροστασίας σας απασχολεί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425022266 , 6973696886 

Για θέματα της νέας ΚΑΠ 2023-2027 μπορείτε να απευθύνεστε στην Γεωπόνο Μελετήτρια κ. Σερέτη Ειρήνη και στο νέο μέλος της ομάδας, κ. Καρακίτσου Άννα-Αφροδίτη, Γεωπόνο Αγροοικονομολόγο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2425022266, 6973695712.

 Mε επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία η οικογένεια Καρακίτσου και το προσωπικό του καταστήματος βρίσκονται πάντα δίπλα σας

Θα μας βρείτε έναντι Αγίου Μηνά στο Βελεστίνο

Η κ. Ειρήνη Σερέτη, Γεωπόνος Μελετήτρια