ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Fighters Βελεστίνου για τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ο υπεύθυνος προπονητής, Γιώργος Νιμπής, ευχαριστεί τα δύο δημοτικά σχολεία για την εμπιστοσύνη στους Fighters με κοινό στόχο όλων την στροφή των παιδιών προς τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα
Οι Fighters Βελεστίνου για τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δασκάλους του Πρώτου και του Δευτέρου Δημοτικού σχολείου Βελεστίνου που εμπιστεύτηκαν σε εμένα και την ομάδα των Fighters, τους μαθητές τους στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, προκειμένου να εμπνεύσουμε και να παρακινήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό!
 
Ήταν μία πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία για τα παιδιά, το να έχουν την πρώτη τους επαφή με το μαχητικό άθλημα του Kickboxing, καθώς αφού ενημερώθηκαν για τα οφέλη του Kickboxing και της άθλησης γενικά, στη συνέχεια συμμετείχαν τα ίδια μαθαίνοντας και δοκιμάζοντας βασικές τεχνικές αυτοάμυνας και ασκήσεις γυμναστικής.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά που συμμετείχαν για την εκπληκτική τους συνεργασία δείγμα, όπως φαίνεται, της δουλειάς που γίνεται καθημερινά από τους γονείς και τους δασκάλους στη διαπαιδαγώγησή τους.
 
Ευχόμαστε του χρόνου να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να παροτρύνουμε και να οδηγήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό, στην υγιεινή διατροφή και την αυτοάμυνα.