ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιχειρήσεις του Βελεστίνου σε διεθνή έκθεση τροφίμων στο Παρίσι!

Επιχειρήσεις του Βελεστίνου σε διεθνή έκθεση τροφίμων στο Παρίσι!

Η Οικογένεια Καλόγηρου με τις επωνυμίες "Kalogiros SA", "Mr. George Kalogiros Olive Oil" και "JVK Oregano", εκθέτουν τα αμιγώς ελληνικά προϊόντα ελιάς, ελαιολάδου και ρίγανης στην SIAL 2022, στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το περίπτερο έχει δημιουργηθεί με έναν αρκετά ευπαρουσίαστο και καλαίσθητο τρόπο αναδεικνύοντας τους βασικούς "πρεσβευτές" των εταιρειών και της Ελλάδας.

Info

SIAL PARIS 2022 

Η SIAL PARIS είναι μια παγκόσμια διοργάνωση, που πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια και έχει αναδειχθεί σε ένα διεθνές φόρουμ όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τόσο παραδοσιακά προϊόντα από όλο τον κόσμο, όσο και νέα, βασισμένα στις καινούργιες διατροφικές ανάγκες, τα οποία αναμένεται να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια ζήτηση τα επόμενα έτη.

Mr. George Kalogiros Oilive Oil Company

Η δημιουργία υψηλής ποιότητας ελαιόλαδου μας παρέχει μία συνεχή έμπνευση και για αυτό τον σκοπό συνεργαζόμαστε με ταλαντούχους συνεργάτες που μοιράζονται το πάθος μας και το μεράκι μας για τον ίδιο σκοπό. Πάντα με την εγγύηση και την σιγουριά που σας προσφέρει το brand του MrGeorge!

Δείτε φωτογραφίες