ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έτρεξαν για τα παιδιά της Φλόγας

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας έτρεξαν για τα παιδιά της Φλόγας

Με σύμμαχο την καλοκαιρία του Κυριακάτικου Φθινοπωρινού πρωινού, χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, πλημμύρισαν την Κυριακή την παραλία του Βόλου συμμετέχοντας στην εκδήλωση “Τρέχουμε για την Φλόγα” για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Πολύ πριν τις 11.30 που ήταν η εκκίνηση της μικρής διαδρομής των 2οχλμ από το ύψος της Αργούς μέχρι και τον Άγιο Κωνσταντίνο, γονείς με τα παιδιά τους, σύλλογοι και σωματεία, αθλητές και μη, περίμεναν υπομονετικά να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να πάρουν το καρτελάκι τους με τον αριθμό τους.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των κατοίκων του Βόλου έστειλε το μήνυμα και της έμπρακτης στήριξης στον αγώνα ζωής για τα παιδιά της Φλόγας

Εν τω μεταξύ μια 20χρονη κοπέλα, που συμμετείχε στην εκδήλωση έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία του Βόλου και αμέσως της πρόσφεραν  πρώτες βοήθειες τόσο ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, όσο και άλλοι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου που βρίσκονται στο χώρο. Η νεαρή κοπέλα συνήλθε γρήγορα και έτσι δεν χρειάστηκε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

πηγή: ertnews.gr