ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζ. Μακρή: Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς ανέλαβε υπηρεσία και ο τρίτος οδηγός ασθενοφόρου

Ζ. Μακρή: Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς ανέλαβε υπηρεσία και ο τρίτος οδηγός ασθενοφόρου

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κάλυψης και της τελευταίας θέσης κατηγορίας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, εκ των τριών, για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, η οποία είχε ανακοινωθεί από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 και έκτοτε παρέμενε κενή, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Συνεχίζοντας, διαβάζουμε πωςκαι οι τρεις θέσεις,  πλέον, έχουν καλυφθεί από επιτυχόντες, που έχουν προσληφθεί με καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φ. Σερέτη για αυτή την ενημέρωση, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Π. Κουτσάφτη, στον οποίο και γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή. Ενώ τόνισε ότι: "Η ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης  των επικουρικών οδηγών ασθενοφόρων σε συνδυασμό με την  ολοκλήρωση της στέγης αλλά και με την επικείμενη στελέχωση, το αμέσως προσεχές διάστημα, με οδοντίατρο για την  λειτουργία του  πλήρως εξοπλισμένου οδοντιατρικού εργαστηρίου του ΚΥ Ζαγοράς, καταδεικνύει, εμπράκτως, ότι η πολιτεία ενισχύει, περαιτέρω, τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες της περιοχής".