ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Σταθμοί Χαράς" στους παιδικούς σταθμούς Βελεστίνου και Ριζομύλου

"Σταθμοί Χαράς" στους παιδικούς σταθμούς Βελεστίνου και Ριζομύλου

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στους παιδικούς Σταθμούς Ριζομύλου και Βελεστίνου του Δήμου Ρήγα Φεραίου προσήλθε εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της Σουηδικής πολυεθνικής εταιρείας επίπλων ΙΚΕΑ.

Εξέτασαν τον χώρο και κατέγραψαν τις ανάγκες του ιδρύματος σε εξοπλισμό ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα "Σταθμοί Χαράς" κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του προέδρου του ΝΠΔΔ του δήμου Ρήγα Φεραίου κ.Χρήστου Σπαθή. Για την υλοποίηση του προγράμματος αυτού η ΙΚΕΑ συνεργάζεται με τις αρμόδιες δημοτικές αρχές και το προσωπικό των παιδικών σταθμών.  Αναλαμβάνει την πλήρη διαμόρφωση των χώρων λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες του κάθε ιδρύματος ξεχωριστά αξιοποιώντας την εμπειρία των διακοσμητών της. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία πλήρως εξοπλισμένων λειτουργικών και ασφαλών υποδομών με νέο χρώμα και φρέσκια αισθητική.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Σπαθής Χρήστος δήλωσε: "Καταβάλουμε καθημερινά την μέγιστη προσπάθεια να εξοπλίσουμε τους παιδικούς μας με νέες τεχνολογίες και καινούριο υλικοτεχνικό εξοπλισμό παρέχοντας στα παιδιά ένα νέο και πλήρως προσαρμοσμένο περιβάλλον, στους ρυθμούς της εξέλιξης και τεχνολογίας που ζούμε, καλύπτοντας στο μέγιστο τις ανάγκες τους! Το πρόγραμμα το οποίο έχουμε ενταχθεί είναι το αποκορύφωμα των προσπαθειών που καταβάλουμε εδώ και 2 χρόνια και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και στους 2 παιδικούς σταθμούς διαμορφώνοντας ένα εξαιρετικό χώρο που πληροί όλες τις προδιαγραφές. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, Νίκο Βουραζέρη για την ενημέρωση και άριστη συνεργασία για το συγκεκριμένο πρόγραμμα".