ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σε γειτονιές του Βόλου

Εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σε γειτονιές του Βόλου
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εξόρμηση της Οργάνωσης Μελών Βορειοανατολικού Βόλου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας στην περιοχή Χρυσοχοΐδη. Η διανομή έντυπου υλικού και οι συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής αφορούσαν τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, την στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος και την απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.
 
Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιλέγει να οχυρωθεί πίσω από τη μονομέρεια των περισσότερων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και από τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, ευελπιστώντας να διασωθεί εκλογικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεχίζει την αδιαμεσολάβητη επαφή του με την κοινωνία και τολμά το διάλογο με όρους ειλικρίνειας, εντιμότητας και αυτοκριτικής, ανοίγοντας το δρόμο για την επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς και των Προοδευτικών Δυνάμεων.
 
Στην εξόρμηση συμμετείχαν μέλη της Οργάνωσης, η πρώην υφυπουργός Οικονομικών και αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κ. Παπανάτσιου, η πρώην υφυπουργός και μέλος της Ν.Ε. Μ. Χρυσοβελώνη.