ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκαινιάστηκε το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην Αλόννησο

Εγκαινιάστηκε το νέο  Κλειστό Γυμναστήριο στην Αλόννησο

Στα παιδιά της Αλοννήσου παραδόθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ – Βόλεϊ που η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε και εξόπλισε με σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό (καθίσματα, γραμματεία, ηλεκτρονικό πίνακα, σύστημα πυρασφάλειας κλπ.) και επιπλέον διαμόρφωσε νέα αίθουσες άθλησης για όλους (αίθουσα ενδυνάμωσης, χορού –πολλαπλών χρήσεων).

«Είμαστε ομάδα. Κανείς δεν είναι μόνος. Σαν ομάδα δουλεύουμε, διεκδικούμε και κερδίζουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εγκαινιάζοντας το Κλειστό Γυμναστήριο Αλοννήσου μαζί με τον Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

«Παραδίδουμε ένα σύγχρονο γήπεδο στα παιδιά της Αλοννήσου που είναι οξυγόνο ζωής και ελπίδα για το μέλλον. Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών. Παραλάβαμε ένα γήπεδο που ξεκίνησε με υποσχέσεις την εποχή των Ολυμπιακών Έργων του 2004, μια εποχή που άφησε στη Θεσσαλία κουφάρια γηπέδων, κολυμβητηρίων, σκοπευτηρίων και γυμναστηρίων. Παραδίδουμε σήμερα στην Αλόννησο ένα έργο συνολικού κόστους κατασκευής 3 εκατ. ευρώ. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε, αποκωδικοποιείται και επιστρέφεται στην κοινωνία. Λειτουργούμε με ευθύνη λόγων και έργων.

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Αλόννησος έχει αλλάξει εικόνα και επίπεδο ζωής με έργα όπως:

-το αλιευτικό καταφύγιο στο Βότση

-το γήπεδο στις Κοπρισιές που αναβαθμίζουμε με νέα αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό

-τα υποβρύχια μουσεία που εκτόξευσαν τη φήμη της Αλοννήσου διεθνώς

-το δωρεάν πάρκινγκ στη Χώρα

-το Δημοτικό Σχολείο

-τον Βιολογικό Καθαρισμό με τις δωρεάν ιδιωτικές συνδέσεις

-τους αγροτικούς δρόμους

-τις προσβάσεις στις παραλίες

-το Κέντρο Κοινότητας κλπ.

Ότι είπαμε το κάναμε. Ευχαριστώ για την αγάπη σας που μας δίνει δύναμη. Είμαστε εδώ, είναι χρέος μας να είμαστε εδώ για να αναπτύξουμε το νησί. Δίνουμε τη μάχη για τον άνθρωπο γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες. Σε μια εποχή πολλαπλών κρίσεων στεκόμαστε με σεβασμό και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας με έργα ουσίας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης .

«Είναι ένα αθλητικό κέντρο που θα ζήλευαν πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών της Αλοννήσου αλλά και τη δια βίου άθληση όλων των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού» δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

πηγή: ertnews.gr