ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Αγοραστό η Ελένη Καραγιάννη - Κυρίτση

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Νομό Μαγνησίας με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού "Συμμαχία υπέρ των Πολιτών"
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Αγοραστό η Ελένη Καραγιάννη - Κυρίτση

"Δεν αισθάνομαι πολιτικός, αλλά μητέρα τριών παιδιών. Γιατί στο δικό μας αγώνα των μανάδων και των οικογενειών, δεν χωράει διαπραγμάτευση σε ένα καλύτερο αύριο που αξίζει στα παιδιά μας.
Ενδιαφέρομαι, συμμετέχω, `προσθέτω` για τον τόπο μας που αξίζει το καλύτερο", τονίζει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.


Η Ελένη Καραγιάννη γεννήθηκε στα Γιάννενα, μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στην Ευξεινούπολη Αλμυρού περίπου 22 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Κυρίτση, φυσικοθεραπευτή και έχουν αποκτήσει στον γάμο τους, τρία παιδιά.


Διατήρησε ως επαγγελματίας, κομμωτήριο στο κέντρο του Αλμυρού και έπειτα ως ανήσυχο πνεύμα, σπούδασε στη σχολή δημοσιογραφίας Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη.


Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ως ιδιοκτήτης της εισαγωγικής εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων EZMED.gr, ενώ παράλληλα διατηρεί τη θέση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων στην εταιρεία ATHENS PAIN CLINIC.


"Το επίπεδο της πολιτικής διαμάχης, αλλάζει με τη γυναικεία συμμετοχή. Η διαλλακτικότητα, η ισορροπημένη ανάληψη ρίσκου, η ικανότητα να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, η ενσυναίσθηση είναι γυναικείες αρετές, άμεσα αξιοποιήσιμες στον εκλογικό στίβο.


Ο Κώστας Αγοραστός έμπρακτα στηρίζει την ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε επίπεδο περιφέρειας", σχολιάζει η ίδια.

Δείτε το βίντεο της υποψηφιότητας κι ενημερωθείτε για τις δράσεις της στο Facebook ΕΔΩ.