ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

304 ΠΕΒ: Παρουσία του Α/ΓΕΣ η τελετή εορτασμού μισού αιώνα λειτουργίας

304 ΠΕΒ: Παρουσία του Α/ΓΕΣ η τελετή εορτασμού μισού αιώνα λειτουργίας

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο Μαγνησίας, τελετή για τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του Εργοστασίου, παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστου Τριαντόπουλου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ» Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα με τον εορτασμό των 50 ετών, το 304 ΠΕΒ υποδέχθηκε για 25η διαδοχική χρονιά την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία. Ο Αρχηγός κατά την ομιλία του, επεσήμανε την τεράστια προσφορά του Εργοστασίου στα 50 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας του, ευχαρίστησε το προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη του αρματικού δυναμικού καθώς και για την διατήρηση της διαθεσιμότητάς του σε υψηλά επίπεδα και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.

πηγή: onalert.gr