ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλαμβάνει την Ακαδημία του Ρήγα ο Αλεξίου

Επιστρέφει στον Ρήγα Φεραίο ως προπονητής στα τμήματα υποδομής των Κυανόλευκων ο Βελεστινιώτης Γιώργος Αλεξίου - Στον Βόλος ΝΠΣ ο Κώστας Τσούρικας
Αναλαμβάνει την Ακαδημία του Ρήγα ο Αλεξίου

Ο Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος ανακοινώνει με χαρά την επανέναρξη της συνεργασίας του με τον πολυδιάστατο προπονητή -ποδοσφαιριστή-γυμναστή Γιώργο Αλεξίου, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ακαδημίας του συλλόγου μας ύστερα από διάλειμμα τριών ετών.

Ο Γιώργος είναι ένα δικό μας παιδί, που έκανε αποτελεσματική μετάβαση από την ακαδημία στην μεγάλη ομάδα και την υπηρέτησε για πολλά χρόνια με αφοσίωση, πειθαρχία και ταπεινότητα.

Γυμναστής στο επάγγελμα,δραστηριοποιείται στο Βελεστίνο καθώς είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου "gym lab" , ενώ παράλληλα είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στον Θησέα Αγριάς.

Έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές στη Γ` Εθνική τόσο με τη φανέλα του Ρήγα, του Διαγόρα Στεφανοβικείου όσο και με αυτή του Θησέα.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β.

Το βάπτισμα του πυρός σαν τεχνικός στη μεγάλη ομάδα πήρε τη σεζόν 2018-19, όταν μαζί με τον τότε συμπαίκτη του Χρήστο Σπαθή κλήθηκαν να αναλάβουν τα ηνία του Ρήγα σε έναν διπλό ρόλο παίκτη - προπονητή.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Ρήγα και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική σεζόν,με υγεία και επιτυχίες.

Τέλος, ανακοινώνουμε την αποχώρηση του μέχρι πρότινος προπονητή των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας μας Κωνσταντίνου Τσούρικα ο οποίος στο εξής θα παρέχει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες του ΝΠΣ Βόλου.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!