ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tο μέλλον της ομάδας βρίσκεται στις υποδομές

Aνακοίνωση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος
Tο μέλλον της ομάδας βρίσκεται στις υποδομές

Στον "χρυσό αιώνα" του ποδοσφαίρου όπου γιγαντώθηκε και μεσουρανεί η βιομηχανία της "μπάλας",στις ημέρες των τεραστίων επενδύσεων και στο μεταγραφικό παζάρι εκατομμυρίων, πάντα θα έχει χώρο η…εσωτερική αναζήτηση και η δημιουργία.

Σύλλογοι με γεμάτα ταμεία, αρνούνται να εγκαταλείψουν την εσωτερική επένδυση,τη λειτουργία και τη δυναμική του ρόλου της ακαδημίας, πόσω δε μάλλον οι ομάδες που αγωνίζονται σε περιφερειακά πρωταθλήματα με πενιχρά μπάτζετ.

Εκεί τα "φυτώρια" ειναι ανάγκη επιβίωσης.

Για το Ρήγα Φεραίο το μέλλον της ομάδας βρίσκεται στις υποδομές του. Από εκεί ξεπηδούν τα νέα ταλέντα που στελεχώνουν την α`ομάδα, συνεπώς η διασύνδεση των τμημάτων είναι ο προφανής στόχος.

Από τις ακαδημίες προέρχεται και ο αρχηγός του Ρήγα Δημήτρης Γάρος, ενώ  ήδη προωθήθηκαν και αγωνίζονται στην μεγάλη ομάδα οι ποδοσφαιριστές Κουντούρης Θεόδωρος, Μπαλαμώτης Δημήτριος, Χασάπης Αλέξανδρος , Παπαδανιήλ Κωνσταντίνος, Αποστολίδης Δημήτριος και Λεονής Χότζα.

Τα τμήματα υποδομής μας είναι μια αξία σταθερή,όχι μόνο ανακάλυψης ταλέντων αλλά μία σπουδαία ευκαιρία εξέλιξης των παιδιών εντός και εκτός γηπέδων.