ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Η "Πρόταση Ζωής" στο 3ο ΓΕΛ Βόλου

Η "Πρόταση Ζωής" στο 3ο ΓΕΛ Βόλου

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία του Νομού ο πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας "Πρόταση Ζωής", Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, συνέχισε τις  επισκέψεις με δεύτερο σταθμό της περιοδείας του το 3ο Λύκειο Βόλου.

Ο κ. Ζιγγιρίδης, συναντήθηκε με τον Διευθυντή του σχολείου, Τσουλκανάκη Δημήτριο και την καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών, Νανοπούλου Αικατερίνη, προκειμένου να συζητήσουν τη συμμετοχή του σχολείου σε προγράμματα του Κέντρου Πρόληψης που αφορούν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο διευθυντής του σχολείου αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα προβλήματα εθιστικών συμπεριφορών από τους μαθητές όπως το κάπνισμα και το διαδίκτυο. Όπως υποστήριξε ο Διευθυντής, ζούμε σε μια απαιτητική εποχή σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος της "Πρότασης Ζωής", υποσχέθηκε ότι το Κέντρο Πρόληψης με τα πολύπειρα στελέχη του θα σταθεί δίπλα στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου, προκειμένου να συμβάλει και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πάντα στο πλαίσιο του γνωστικού αντικειμένου του Κέντρου. 

Την επομένη της συναντήσεως πραγματοποιήθηκαν ενέργειες προκειμένου οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές να λάβουν τις υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας.