ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζήσε το στίβο σου στο Βελεστίνο!

Για ακόμα μία χρονιά το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου κατακλύστηκε... από κλασικό αθλητισμό με εκατοντάδες νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν στα αγωνίσματα και άλλους τόσους γονείς να χειροκροτούν στην κερκίδα!
Ζήσε το στίβο σου στο Βελεστίνο!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Η διοργάνωση που "τρέχει" παραδοσιακά ο ΓΣ Βελεστίνου με το Λευτέρη Πασσιά και τη συνδρομή του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στέφθηκε και φέτος με επιτυχία.

Παιδιά από το ΓΣ Βόλου, το ΓΣ Αλμυρού, τον ΑΟ Μαγνησίας, τη Νίκη Βόλου, το ΓΣ Βελεστίνου, την αθλητική ακαδημία Άτλας Βόλου αλλά και την ευχάριστη συμμετοχή του Φιλαθλητικού Λαμίας, έτρεξαν σήμερα το απόγευμα σε κούρσες, έκαναν ρίψεις και πήδηξαν στην άμμο για χάρη του άλματος εις μήκος, απολαμβάνοντας τη χαρά του κλασικού αθλητισμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων "ΡΗΓΕΙΑ 2019" συνέδραμαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου, οι προπονητές των συλλόγων, οι εθελοντές της διοργάνωσης, ανάμεσά τους και αρκετοί δρομείς του ΣΔ Βόλου, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και το ιατρικό επιτελείο.

Ευχή όλων, το Βελεστίνο και κατ` επέκταση ο Δήμος, να συνεχίσουν να αναλαμβάνουν τέτοιες διοργανώσεις, όσο πιο σύντομα και σε κανονικό ταρτάν.

Να σημειωθεί, πως ο χυμός ρόδι "King" με παραγωγή στην Κοκκίνα υπήρξε χορηγός τροφοδοσίας.

Οι χαιρετισμοί των επισήμων από τη Live κάλυψη - Το Μουσικό Βαγόνι διετέλεσε Χορηγός Επικοινωνίας των αγώνων.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ!