ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Δύο κουμπάροι θωρακίζουν την άμυνα του Ρήγα

Ουσιαστική ενίσχυση στα μετόπισθεν για τους Κυανόλευκους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος - Ο ιδιαίτερα γνώριμος στο Βελεστίνο και πολύπειρος, Σπύρος Γκάγκας επιστρέφει στον Ρήγα Φεραίο παρέα με τον φίλο, κουμπάρο και συντοπίτη του από το Σέσκλο, Τάσο Κολυμήτρα
Δύο κουμπάροι θωρακίζουν την άμυνα του Ρήγα
Τάσος Κολυμήτρας και Σπύρος Γκάγκας

Ενισχύεται η άμυνα του Ρήγα!

Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής έκανε το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος αφού ήρθε σε συμφωνία με δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές,τον Τάσο Κολυμήτρα και το Σπύρο Γκάγκα.

Τα δύο στόπερ, παιδικοί φίλοι και κουμπάροι, γνωρίζουν καλά το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο και πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Τάσος Κολυμητρας, γέννημα θρέμμα Σέσκλου, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακρόπολη όπου την υπηρέτησε πιστά για 18 συναπτά χρόνια αποτελώντας σημαία για την ομάδα.

Είναι ένας πλήρης κεντρικός αμυντικός με δύναμη στο ψηλό παιχνίδι,πολύ καλές πάσες και πάντα ψύχραιμος με τη μπάλα στα πόδια,έχει την ταχύτητα να καλύψει λάθη συμπαικτών του ενώ παράλληλα μπορεί να ανέβει ως το κέντρο με την μπάλα και να ξεκινήσει επίθεση.

Ο Σπύρος Γκάγκας πρόκειται να είναι ξανά ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ρήγα στο φετινό ρόστερ!

Ένας εκ των πρωτεργατών των επιτυχιών της ομάδας μας στα χρόνια της Γ Εθνικής επιστρέφει στο Βελεστίνο.

"Παλαιάς κοπής" στόπερ, δεσπόζει στην άμυνα, εξαιρετικός στις διεκδικήσεις στο έδαφος όμως ειναι πολύ δύσκολο να τον νικήσει κανείς στον...αέρα!

Ο έμπειρος σέντερ μπακ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 στη γενέτειρά του την Ακρόπολη Σέσκλου, το 2008 πήγε για σπουδές στις Σέρρες όπου φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Πανσερραϊκού αλλά και του Οδυσσέα Αναγέννησης και επέστρεψε στη Μαγνησία το 2015 παίζοντας για μία χρονιά στον Πύρασο.

Το καλοκαίρι του `15 ήρθε στο Βελεστίνο και έμεινε στο Ρήγα Φεραίο για τέσσερα χρόνια.Επέστρεψε στην Ακρόπολη για μια σεζόν και έπειτα πήγε στην Αγριά και στο Θησέα μέχρι το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Είναι και οι δύο εξαιρετικοί χαρακτήρες μέσα και έξω από το γήπεδο και η παρουσία τους στην ομάδα δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.