ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας Φεραίος: Κάλεσμα σε γονείς και κηδεμόνες για συμμετοχή στην Διοικούσα Επιτροπή Ακαδημίας

Ρήγας Φεραίος: Κάλεσμα σε γονείς και κηδεμόνες για συμμετοχή στην Διοικούσα Επιτροπή Ακαδημίας

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 παρ.3 του καταστατικού, καθώς και του άρθρου 5 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας (ΕΚΛ), προχωρά στην συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής Ακαδημίας.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς & κηδεμόνες των αθλητών της Ακαδημίας μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή να εκφράσουν εγγράφως την βούλησή τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση προς το σωματείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να οριστεί γονέας ή κηδεμόνας στην επιτροπή, αποτελεί η εγγραφή του στο μητρώο μελών του "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", όπως προβλέπεται από το άρθρο 10 του καταστατικού και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας (ΕΚΛ).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία του γραφεία της Ακαδημίας, στα προπύλαια του Στάδιο Βελεστίνου κατά τις απογευματινές ώρες (καθημερινά) και ηλεκτρονικά στο email: RigasFeraios@outlook.com.gr, μέχρι και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο μέλος της διοίκησης του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ κ. Ανδρέα Ιωαν. Χατζή (τηλ.6945434474).