ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Πετυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 86η ΔΕΘ    

Καθόλα πετυχημένη κρίνεται η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας στα περίπτερα των μελών του, εκπροσώπους της Πολιτείας, αλλά και πολλούς επιχειρηματίες και επισκέπτες ανά την Ελλάδα
Πετυχημένη η παρουσία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην 86η ΔΕΘ      

Στο περίπτερο του φιλοξενούνται τοπικές επιχειρήσεις-μέλη του και συγκεκριμένα οι εξής:

1)  «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» SECURITY SERVICES

2)  “Woodworklab Dianellos” - Διανέλλος Δημήτριος

3)  “Pasta Pelion” - Καμονάχος Κωνσταντίνος

4)  Καραγκιοζίδου Ειρήνη, Ενοικιαζόμενα δωμάτια

5)  Ζγουλέτας Στέργιος, Έξυπνη γεωργία

6)  «Αχιλλεία»-Σπανοδήμος Ιωάννης

7)  «Κτήμα Κολοκοτρώνη»-Κολοκοτρώνης Χρήστος

8)  «Φιλύρα με γεύση ζωής»-Αλεξίου Μαρία

9)  CROZANA INVESTMENTS LTD

10) ΥΙΟΙ ΕΥΣΤ. ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΟΕ

11) Αριστοτέλης Δουλόπουλος

12) Καραϊσκος Στυλιανός

Σε δήλωσή του, για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, αλλά και την σημερινή εξειδίκευση από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης αναφέρει: «Παρατηρούμε ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός εξαγγέλλει μέτρα με άμεση εφαρμογή και όχι με εύρος τετραετίας. Ας ελπίσουμε ότι η Πολιτεία θα είναι αρωγός στην επιχειρηματική κοινότητα αφού το ενεργειακό, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα τον χειμώνα που έρχεται και όχι μόνο.

Οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες σαφέστατα δίνουν μία ανάσα στην ελληνική οικογένεια και σίγουρα αποτελούν βασικά μέτρα στήριξης, ωστόσο θα περιμέναμε μεγαλύτερη στοχοπροσήλωση στην στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας που κινεί τα νήματα της εθνικής μας οικονομίας.

Κοινός παρονομαστής πρέπει να είναι η κοινωνική ευαισθησία και η οικονομική λογική, ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την ερχόμενη δύσκολη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ τιμώμενη Χώρα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Πιο διαβασμένα