ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας ορεινού δρόμου "Αγριόλευκες" στο μυθικό βουνό των Κενταύρων

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ο Αγώνας Ορεινού Δρόμου "Αγριόλευκες"  με τη συμμετοχή 140 αθλητών και περιλάμβανε διαδρομές 5 χλμ. 10 χλμ. και παιδικό αγώνα
Με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας ορεινού δρόμου "Αγριόλευκες" στο μυθικό βουνό των Κενταύρων

Η εκκίνηση των αγώνων  δόθηκε στη βάση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΟΣ Βόλου του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, σε μια πολύ όμορφη διαδρομή, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο δάσος ανάμεσα από οξιές.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΕΟΣ Βόλου και τον ΣΔΥ Βόλου - Κένταυρο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Κενταύρων Όρος ΑΕ (Χ.Κ Πηλίου), του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας καθώς και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Ο Νίκος Δήμτσας με χρόνο 46’02’’ ήταν ο νικητής του αγώνα των 10 χλμ.  μετά από μια όμορφη αθλητική “μάχη”  με  τον Κώστα Μάρο του UPT που τελικά  τερμάτισε στη 2η  θέση με 46’37’’ και τον Νικόλαο Σιδηρόπουλο  (ANTHEMA RUNNING TEAM) στην 3η  θέση  με 47’01’’.

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ελένη Ζιλφιγαρίδου (KASIMIS RUNNING TEAM/ ANTHEMA RUNNING TEAM/ RUNNING TEAM FARSALA) με 59’58’’ , 2η  η Ελισάβετ Παπαδήμα  με 1:01’:24’’ και 3η  η Βάνα Σπύρου  (ΣΔΥΒ) με  1:01’:57’’

Ο Δημήτρης Σφέτσας (Κένταυρος Βόλου)  ήταν ο νικητής στα 5χλμ με 22:52 με 2ο  το Παναγιώτη Βασιλειάδη (GYM LAB RUNNING TEAM) με 23:47 και στην 3η  θέση ο Ιωάννης Κομνιανός με 25:43

Στις γυναίκες στα 5χλμ  1η  η Δήμητρα Πουλούλη (ΣΔΥΒ)  με 27:07 , 2η  η Ματίνα Λίντζου (ΓΣ Βόλου) με 30:34  και η 3η  η KATHRYN ERB με 31:47

Στις ηλικιακές κατηγορίες στα 10χλμ. τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18-35 ΑΝΔΡΩΝ 10ΧΛΜ.
1.     ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ)
2.     ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ)
3.     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 36-50 ΑΝΔΡΩΝ 10ΧΛΜ
1.     ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ (ΣΔΥΒ)
2.     ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (KONTOGIANNIS RUNNING TEAM)
3.     ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 51-65 ΑΝΔΡΩΝ 10ΧΛΜ
1.     ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΚΟΣ
2.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (ULTRA PELION TRAIL)
3.     ΛΙΝΟΣ ΒΙΓΚΛΑΣ (ΣΔΥΒ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 66+ ΑΝΔΡΩΝ 10ΧΛΜ.
1.     ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΚΕΡΜΑΝ (ΣΔΥΒ)
2.     ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18-35 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10ΧΛΜ
1.     ΜΑΡΙΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ)
2.     ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗ (Α.Σ. ΑΙΧΜΗ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 36-50 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10ΧΛΜ
1.     ΝΑΝΣΥ ΠΑΛΑΣΚΑ
2.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΣΚΟΡΔΑ (ANTHEMA RUNNING TEAM)
3.     ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΤΑΛΙΑΝΟΥ (ΣΔΥΒ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 51-65 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10ΧΛΜ
1.     ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΣΔΥΒ)
2.     ΕΛΛΗ ΤΑΣΙΑ
3.     ΦΑΜΠΙΑΝΑ ΝΕ ΝΑΡΝΤΙΝ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
·       ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
·       ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»
·       ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
·       ULTRA PELION TRAIL
·       ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
·       ΒΟΥΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες  που αγωνίστηκαν δόθηκαν ανάγλυφα μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια  καθώς και προϊόντα των χορηγών του αγώνα .
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και αθλήτριες που τίμησαν τον αγώνα , τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα  και τέλος τους πολύτιμους χορηγούς :  ΩΔΕΙΟ ΠΑΛΑΣΚΑ ,  ΕΨΑ  , ΚΡΕΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ  , SMOKERS COFFEE & FOOD , QUALITA COFFEE SERVICE , BIOFRESH ,  ΖΑΓΟΡΙΝ  ,  ΚΑΒΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ , ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΛΟΥΜΠΑΚΗΣ , ΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ  , ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ , FAMILY MARKET, ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ που στήριξαν την διοργάνωση. Επίσης  το προσωπικό του τηλεοπτικού σταθμού Astra που  σε κάθε αθλητική διοργάνωση είναι  κοντά μας και κάλυψαν  τον αγώνα.

Ακόμη  ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Αποκατάστασης «Κένταυρος» που διέθεσε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του αγώνα , τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας , καθώς και   το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου και τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου για τις υπηρεσίες τους στη διάρκεια του αγώνα .

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας Λιούπης Αθανάσιος και  την περιφέρεια εκπροσώπησε ο περιφερειακός σύμβουλος Μόρας Αθανάσιος.

Κλείνοντας , ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου στις πανέμορφες διαδρομές του Χιονοδρομικού Κέντρου  Πηλίου .