ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ζ. Μακρή, μαζί με την "Αλληλεγγύη", τίμησε τους εθελοντές αιμοδότες

Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και έστειλε το μήνυμά της για την σπουδαιότητα της αιμοδοσίας και την ανάγκη σε νέους εθελοντές
Η Ζ. Μακρή, μαζί με την "Αλληλεγγύη", τίμησε τους εθελοντές αιμοδότες

Η διοργάνωση της «Αλληλεγγύης», παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου, ήταν αφιερωμένη σε όλα τα μέλη της ενώ, σε κλίμα ιδιαίτερης  συγκίνησης, βραβεύτηκαν εθελοντές αιμοδότες με πενήντα αιμοδοσίες.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απόδοση τιμής στον αποχωρήσαντα πρόεδρο του συλλόγου κ. Ιγνάτιο Γελαγώτη, μετά από θητεία τριάντα ετών, δράση και προσφορά ανεκτίμητη στον σκοπό και την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η κα Μακρή συνεχάρη εγκάρδια τον κ. Γελαγώτη, τις εθελόντριες και τους εθελοντές της «Αλληλεγγύης» καθώς και την πρόεδρο του συλλόγου κα Ανδρομάχη Ροΐλου και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και τη στήριξή τους σε κάθε δική της πρωτοβουλία ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας.

«Μετά από επτά εθελοντικές αιμοδοσίες που έχουμε πραγματοποιήσει μαζί, μετά από τόσες φιάλες αίμα που έχουμε συγκεντρώσει, μετά από τόσες νέες φίλες και φίλους που έχουμε καλωσορίσει στη μεγάλη οικογένεια των εθελοντών αιμοδοτών, συνεχίζουμε, δυναμικά και με πίστη, τον διαρκή αγώνα μας για την ενημέωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για την εθελοντική αιμοδοσία, για την εξασφάλιση επάρκειας σε αίμα για κάθε συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, για κάθε ανάγκη που προκύπτει ξαφνικά, για την ίδια τη ζωή».