ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έναρξη εγγραφών στους Fighters Βελεστίνου από την Τρίτη 30 Αυγούστου!

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη από τις 6 το απόγευμα!
Έναρξη εγγραφών στους Fighters Βελεστίνου από την Τρίτη 30 Αυγούστου!

Για ατομικές προπονήσεις εκτός προγράμματος (personal training), κατόπιν συνεννόησης, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή, Γιώργο Νιμπή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981466734.

Ο σύλλογος είναι επίσημα αναγνωρισμένος από τη ΓΓΑ σε όλα τα αθλήματα που διδάσκονται στις σχολές, με αριθμό ΧΑ95 και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων.

Ο σύλλογος υπάγεται αθλητικά, αναφορικά με τον προπονητικό του προσανατολισμό, στην κορυφαία ομάδα των FIGHTERS Athanasopoulos.

Έδρα του συλλόγου είναι η πόλη του Βόλου, με προπονητήρια στο Βελεστίνο και στον Αλμυρό.

Σε όλα τα προπονητήρια του συλλόγου σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο έχει χορηγηθεί άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης από τους αντίστοιχους Δήμους, καθώς πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία αυτών.

Τα σύγχρονα προπονητικά κέντρα των FIGHTERS είναι χώροι υψηλών προδιαγραφών, εργονομικά σχεδιασμένοι σε διεθνή πρότυπα και άρτια εξοπλισμένοι με κορυφαίας ποιότητας αθλητικά είδη, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του συνόλου του φάσματος των αθλούμενων, από τον αρχάριο έως και τον πιο απαιτητικό μαχητή και να του εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και ασφαλή προπόνηση, συμβάλλοντας στην ποιοτική του βελτίωση και στην ανάδειξη των ατομικών αθλητικών του δεξιοτήτων.

Το προπονητικό team των FIGHTERS είναι απόλυτα έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αθλητικής περιόδου και να προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο των ρεαλιστικών μαχητικών αθλημάτων [Kick Boxing & Πυγμαχία, Brazilian Jiu Jitsu, Grappling και Mixed Martial Arts (MMA)].

Η σύνθεση του προπονητικού team είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τόσο τις απαιτήσεις των ομαδικών προγραμμάτων, όσο και τις ατομικές προπονήσεις, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων της κάθε αθλήτριας και του κάθε αθλητή ξεχωριστά, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην επίτευξη του προσωπικού τους αθλητικού στόχου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων