ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Αθανασίου (Σάκη) Χατζηθεοδώρου

Ως υποψήφιος σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης"
Δήλωση υποψηφιότητας Αθανασίου (Σάκη) Χατζηθεοδώρου

Συνδημότισσες και συνδημότες,

είμαι ο Αθανάσιος (Σάκης) Χατζηθεοδώρου, τεχνολόγος ακτινολόγος και εργάζομαι στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Είμαι παντρεμένος με τη συνδημότισσά μας Στέλλα Παπαϊωάννου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Επί σειρά ετών υπήρξα ενεργός αθλητής του Α.Σ. Άδμητος, παλαιότερα ενεργός αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χλόης, ενώ τα δύο τελευταία έτη διατελώ μέλος της διοίκησης του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος από τη θέση του ταμία.

Η επιθυμία μου να μην είμαι απλά ένας παρατηρητής των ισχνών εξελίξεων του τόπου μας, με ώθησε στο να αποφασίσω συνειδητά να κατέλθω ως υποψήφιος Σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου με τον "ΦΡΕΣΚΟ" συνδυασμό "Ανεξάρτητη κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης".

Στόχος μου είναι να προσπαθήσω με ανιδιοτέλεια να δημιουργήσω νέες προοπτικές στον τόπο που γεννήθηκα, ανδρώθηκα, δραστηριοποιούμαι και έκανα οικογένεια. Μέσα από μια άλλη ματιά και διάθεση θέλω και εγώ να βοηθήσω, στο να δημιουργήσουμε, η ομάδα μου κι εγώ, μια κωμόπολη που να ανταποκρίνεται στις "επιταγές" των σύγχρονων κοινωνιών πάντα με σεβασμό στον τόπο μου και με πρωταρχικό σκοπό να παράγουμε πολιτισμό. Τον πολιτισμό που αρμόζει στο Βελεστίνο και στην Ιστορία του, καθώς και στην κουλτούρα των δημοτών του. Για να μεγαλώσουνε τα παιδιά μας σε ένα μέρος γεμάτο επιλογές, για ένα μέλλον σχεδιασμένο από εμάς για εμάς.

Η ψήφος σας και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου θα με γεμίσει τιμή και ευθύνη.

Με εκτίμηση,

Σάκης Χατζηθεοδώρου - Υποψήφιος σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Κίνηση Βελεστι-Νέων και Χλόης".