ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας Φεραίος - Ολυμπιακός Βόλου σε εικόνες

Παρά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου πάνω από 200 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν σήμερα (13/8) το πρώτο φιλικό για Ρήγα Φεραίο και Ολυμπιακό Βόλου στο Βελεστίνο με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν 3-1
Ρήγας Φεραίος - Ολυμπιακός Βόλου σε εικόνες

Ο Κόλα σημείωσε δύο γκολ (το 1-0 και το 3-0 με πέναλντι) για τον Ολυμπιακό του Σάκη Θεοδοσιάδη που ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Γ` Εθνική με τον Μυλωνά να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου μέρους (2-0).

Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη έδωσε επίσης τον πρώτο αγώνα προετοιμασίας ενόχει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α` ΕΠΣΘ, μείωσε στην επανάληψη σε 3-1 ο Δ. Αγροκώστας έπειτα από ασίστ του Γλάρου.

Αρκτές φάσεις δημιούργησαν οι δύο ομάδες. Ευκαιρία να δουν οι δύο προπονητές, έστω και νωρίς, την απόδοση πολλών παικτών.

Τα γκολ:

4` Πάσα του Σπηλίοπουλου στον Χόντο, ο Κόλα κλέβει τη μπάλα και πλασάρει σε κενή εστία για το 0-1

24` Πάσα του Κόλα στον Μυλωνά ο οποίος ευστοχεί σε τετ α τετ για το 0-2.

69` Ο Κόλα ευστοχεί από τα 11 βήματα σε πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος από τον Πατσή, 0-3.

74` Ωραία σέντρα-σουτ του Γλάρου από τα αριστερά, ο Δ. Αγροκώστας με προβολή διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βλιώρας, Φιλοσόγλου, Παπαδανιήλ, Χόντος, Φούκης, Γάρος, Χασάπης, Τσακίρης, Σιόβας

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Φώτος, Πούλιος, Χότζα, Σταματίου, Κριτσίνης, Πατσής, Γιαννιός, Τσιτσικλής, Γεωργακόπουλος, Σιμιτζής, Δ. Αγροκώστας, Γιώργος Αγροκώστας, Γλάρος.

Ολυμπιακός Βόλου: Χαρχαλάκης, Λάμπος, Ακριβόπουλος, Παπαϊωάννου, Σκούρας, Ψιάνος, Κόλα, Σταμπουλής, Διαμαντόπουλος, Κατσαγεωργίου, Μυλωνάς

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Κοκκώνης, Λάμπος, Γαλανόπουλος, Χατζηπλής, Θεοδωρόπουλος, Καμπέρης, Κόλα, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Διαμαντόπουλος, Καρατσόλης, Σιούρας, Σκαμπαρδώνης.

Δείτε αναλυτικά το φωτορεπορτάζ από το Αθλητικό Βαγόνι ΕΔΩ