ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Μαγνησιακός, Αγία Άννα, Ρήγας και Αλμυρός ξεχωρίζουν"

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Θοδωρή Παπαδόπουλου αναφορικά με τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν στην Α΄ ΕΠΣΘ
"Μαγνησιακός, Αγία Άννα, Ρήγας και Αλμυρός ξεχωρίζουν"
φωτογραφία: goalpost.gr

Ο πολύπειρος μπακ με μακρά θητεία σε ανώτερες κατηγορίες θα ενισχύσει φέτος τον Μαγνησιακό ο οποίος έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του στο goalpost.gr, εκτός από τον Μαγνησιακό, ο Παπαδόπουλος αναφέρει ακόμα και την Αγία Άννα, τον Ρήγα Φεραίο και τον Αλμυρό στις ομάδες που ξεχωρίζουν σημειώνοντας παράλληλα και τον ανταγωνιστικο Πύρασο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, οι εγκαταστάσεις σε βοηθούν να δουλέψεις, το επίπεδο των γηπέδων και των αποδυτηρίων είναι επαγγελματικό. Και, φυσικά, παίζει σημαντικό ρόλο ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά απ’ όλους μας.

Οι μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα, αλλά και η διατήρηση του κορμού, από την περσινή αγωνιστική περίοδο, δείχνουν τις προθέσεις της. Έχουμε τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε. Είμαστε ένα νέο σύνολο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα είναι πολύ δυνατό, τη νέα σεζόν, με πολλές ομάδες που θα παρουσιαστούν ενισχυμένες και θα μας βάλουν δύσκολα. Πιστεύω ότι εμείς, η Αγία Άννα, ο Ρήγας, ο Αλμυρός ξεχωρίζουμε. Κι ο Πύρασος θα έχει μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες που, παραδοσιακά, είναι δυνατές στο τοπικό. Θα δώσουμε το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

πηγή: goalpost.gr