ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Μαραβέγια - Πολύζου: "Η κυβέρνηση υλοποιεί τις εξαγγελίες της για αναβάθμιση της εκπαίδευσης"

Για τις ανάγκες των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Μαγνησίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ενημερώθηκε  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη συνάντηση που είχε με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γιώργο Πολύζο, την Τρίτη 2 Αυγούστου
Συνάντηση Μαραβέγια - Πολύζου: "Η κυβέρνηση υλοποιεί τις εξαγγελίες της για αναβάθμιση της εκπαίδευσης"

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση από πλευράς βουλευτή, η συνάντηση συνέπεσε με την ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε ο διορισμός 105 εκπαιδευτικών στη Μαγνησία, με τον κ. Μαραβέγια να δηλώνει ότι η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη τη βούλησή της για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και την έγκαιρη κάλυψη των αναγκών, υλοποιώντας στο ακέραιο τις εξαγγελίες της για μόνιμους διορισμούς.

Από την πλευρά του ο κ. Πολύζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό οι εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν έγκαιρα πού θα υπηρετήσουν ώστε να έχουν οργανωθεί πριν παρουσιαστούν στα σχολεία. Σημείωσε, επίσης, ότι έχει ήδη κατατεθεί η εισήγηση για την λειτουργία των ολοήμερων σχολείων του Νομού με το νέο διευρυμένο ωράριο και αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Παιδείας.

Ο κ. Πολύζος ενημέρωσε αναλυτικά τον βουλευτή για την κατάσταση των σχολικών υποδομών στη Μαγνησία και ζήτησε τη συνδρομή του για την αντιμετώπιση προβλημάτων και εκκρεμοτήτων.  Ο κ. Μαραβέγιας, αφού συνεχάρη τον κ. Πολύζο για την παραμονή του στο «τιμόνι» της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, του ευχήθηκε να έχει ξανά μια δημιουργική και παραγωγική θητεία. Τέλος, επανέλαβε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο Νομό, προς όφελος των παιδιών που φοιτούν στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, αλλά και των εκπαιδευτικών που προσπαθούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στο πολύτιμο έργο τους.