ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην ώρα του ο Ρήγας Φεραίος

Ο Πρέσβης του Βελεστίνου ξεκίνησε σήμερα (1/8) την προετοιμασία του στο Δημοτικό Στάδιο και, όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζεται για μία γεμάτη σεζόν στην οποία καλείται να είναι ανταγωνιστικός με βάση την ιστορία του
Στην ώρα του ο Ρήγας Φεραίος

Το Μουσικό Βαγόνι, για 10η σερί χρονιά, ήταν το μόνο που βρέθηκε στην "πρώτη" του Ρήγα Φεραίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Μπορεί τα διοικητικά ζητήματα να τον πήγανε λίγο πίσω, ωστόσο ο Ρήγας Φεραίος έχτισε ήδη ένα αξιοπρεπές ρόστερ και πλέον θέτει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, η οποία προμηνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς! 

Η είδηση ήταν η παραμονή -στην ουσία επιστροφή- του μεσοεπιθετικού Νίκου Φούκη. Παράλληλα, η νέα διοίκηση του Ρήγα συνεχίζει να κοιτά και περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν με τον σύλλογο και τις νέες μεταγραφές, προετοιμασία ξεκίνησαν και παίκτες που τίμησαν την κυανόλευκη φανέλα αλλά δεν θα βρίσκονται τη νέα σεζόν εδώ, όπως οι Σπαθής, αδερφοί Αγροκώστα και Κουσκουρίδας αλλά και παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία. Ακόμα, έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Βαϊόπουλος εκτός από παίκτης θα είναι και υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν στο λόγο του ο ιεράς π. Γεώργιος Αλεξίου που τέλεσε τον Αγιασμό μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή και πιστό φίλαθλο της ομάδας π. Θεοφάνη Μανούρα και τον π. Αθανάσιο Συρταδιώτη που ευχήθηκε “Υγεία, Νίκες και Άνοδο στην ανώτερη κατηγορία!”.

Στα 90 του χρόνια και με ισχυρή διαύγεια πνεύματος, ο π. Γεώργιος Αλεξίου, που έχει τιμηθεί από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την ποιμαντική και πνευματική διακονία των πιστών, με διδαχές προς τους ποδοσφαιριστές, τους προέτρεψε εκτός από καλοί αθλητές να είναι και καλοί χαρακτήρες όταν αγωνίζονται, χωρίς… πονηριές και παρατυπίες. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί αναφέροντας και τον Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή για να εμψυχώσει τα παλικάρια, όπως τους αποκάλεσε, τους ποδοσφαιριστές.

Ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την στήριξη, από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Καρτσώνας ευχήθηκε μία χρονιά, πρωτίστως χωρίς τραυματισμούς ενώ ο καθοδηγητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης δεν θέλησε να πει, ως συνήθως, πολλά σε αυτό το χρονικό σημείο. «Σε κάθε πρώτη προπόνηση έχουμε όνειρα. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι, να έχουμε πίστη και να δουλέψουμε σκληρά για να φανούμε αντάξιοι του ονόματος του Ρήγα», αρκέστηκε να δηλώσει στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ.

Το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση του Ρήγα έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Νέων Τεχνολογιών - Μεταφορών - Επικοινωνιών, Ιωάννης Τέας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σταύρος Χατζής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου και πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Χαράλαμπος Πάσχος, ο δημοτικός σύμβουλος και π. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γεώργιος Παπαδάμ, πρώην διοικητικοί παράγοντες και φίλαθλοι.

Φυσικά, ευχή όλων στο Βελεστίνο, ο Πρέσβης να βρεθεί ξανά ψηλά, όπως όταν μας είχε… κακομάθει στις επιτυχίες.